FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 4-1

Gigi Becali, prima reacție după umilința cu CFR Cluj: „Îi transmit ceva lui Edi prin voi!” + a găsit cauzele înfrângerii

Gigi Becali a vorbit despre eșecul cu CFR Cluj +11   FOTO
Gigi Becali a vorbit despre eșecul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 11:53 / Actualizat luni, 30 august 2021 13:26

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, a oferit o primă reacție după eșecul usturător suferit de echipa sa în derby-ul cu CFR Cluj, pierdut cu 1-4.

Latifundiarul și-a respectat promisiunea făcută față de Edi Iordănescu și a refuzat să comenteze prestația echipei sale din „Gruia”. Totuși, Becali i-a reproșat antrenorului de la FCSB atitudinea pe care acesta a afișat-o la finalul partidei. „Nu mi-a plăcut de el, l-am văzut deznădăjduit”, a comentat Becali.

Totodată, patronul vicecampioanei s-a plâns de terenul impracticabil de la Cluj și a oferit un pronostic optimist: „Putem chiar s-o depășim pe CFR Cluj până la finalul sezonului regulat”.

A promis că nu mai critică, dar n-a rezistat mult. Cei doi jucători arătați cu degetul de Becali, după dezastrul de la Cluj: „Ghinion, plus gafele lor”
CFR CLUJ - FCSB 4-1
A promis că nu mai critică, dar n-a rezistat mult. Cei doi jucători arătați cu degetul de Becali, după dezastrul de la Cluj: „Ghinion, plus gafele lor”

Gigi Becali: „Cele 12 puncte avans sunt un fleac”

„Nu mai vorbesc de transferuri, vorbesc doar dacă vând jucători. Să știți pentru totdeauna. L-am pus pe Edi. Am încredere în el și merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinion, cu apa. Plus gafele făcute de Octavian Popescu și de Vlad. Cele 12 puncte sunt un fleac, având în vedere că mai sunt 23 de etape. Putem diminua punctele și putem trece peste ei până la finalul sezonului regulat. Am răbdare, știu ce lucrează Edi”. 

Gigi Becali: „Echipa noastră nu poate juca prin bălți”

„Nu mi-a plăcut de el (n.r - de Edi Iordănescu), l-am văzut descurajat. Edi deznădăjduiește, dar îi transmit prin voi să nu mai facă asta. Dacă Dumnezeu nu vrea, «la revedere», ce să facem noi?! Va fi bine. Să muncească și să aibă răbdare.

Echipa noastră nu poate juca în baltă. Nu poți căra mingea prin baltă. Tănase nu e jucător de baltă, cum nici Olaru, Tavi Popescu și Olaru nu sunt”, a spus Becali, la Pro X.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
foto: Raed Krishan @ GSP
+7 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, analiză devastatoare după CFR Cluj - FCSB 4-1: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dat atât!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

EXCLUSIV Analiză devastatoare în direct, după CFR Cluj - FCSB: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dar atât!”

Veste groaznică pentru FCSB: s-a „rupt” și Florin Tănase + în pericol pentru națională?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
209716774515542
Voinea Daniel  •  31 August 2021, 08:16

Fara jucatori, n-are sa vada Steaua campionat. Trebuie 5-6 jucatori de reala valoare. Cel putin asa are orice club care se respecta. Daca se respecta...Daca doar cumpara ieftin si vinde ceva mai scump, nu va face performanta. Ma rog, daca performanta inseamna sa castigi campionatul aasta din Romania, de slaba factura, blatuit si manjit. Caci, pentru adevaratele perfomantele, care sunt cele europene, mai trebuie 5-6 jucatori si 2-3-4 ani de joc impreuna. Altfel...suntem vai de mama noastra, dupa cum se vede:nici rezultate, nici fotbal, ci clasari, din inertie. Ca si suporteri, defapt...dar care v-or pierde si ei inertia si asta este reteta de cum se distruge un club, din interior.

luciann
luciann  •  30 August 2021, 20:51
Postat de Danut Ognean pe 30 August 2021, 19:58

ha ha ha mioveniul face egal la clinceni si trece peste fcsb in clasament!condoleante gigei

Pregatiti saculetul pentru etapa urmatoare, ne refacem moralul cu voi, descultilor!:)))

100002473541087
Danut Ognean  •  30 August 2021, 19:58

ha ha ha mioveniul face egal la clinceni si trece peste fcsb in clasament!condoleante gigei

Vezi toate comentariile (92)
Comentează