FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Gigi Becali pregătește o schimbare la FCSB » Ce prim „11” ar putea alinia

FOTO: Raed Krishan +43   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 06 februarie 2023 11:59 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 16:13

După CFR Cluj - FCSB 0-1, Gigi Becali a anunțat că ia în calcul schimbarea postului extremei Octavian Popescu.

Jucătorul de 20 ani nu va fjuca în FCSB - FC Voluntari, după ce a văzut un cartonaș galben în Gruia, iar în locul său va fi titularizat Florinel Coman.

Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia
GSP LIVE
Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia

VIDEO Schimbarea pe care Gigi Becali o ia în calcul la FCSB: „Florinel Coman s-ar putea să rămână acolo”

Azi, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman și Octavian Popescu ar putea juca în același timp, dacă decarului de la FCSB îi va fi schimbat postul.

În cazul lui Tavi Popescu, tot răul spre bine. Va intra Florinel Coman. S-ar putea ca Florinel să rămână acolo și îi schimbăm postul lui Tavi. El e mai agresiv și poate evolua și ca inter”, a declarat Gigi Becali.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Bogdan Costicea, scouterul care l-a adus pe Octavian Popescu la FCSB: „Nu e fotbalist de mijlocul terenului”

În octombrie, când Octavian Popescu juca pe alt post, în spatele atacantului, Bogdan Costicea, scouterul care l-a adus pe jucător la FCSB declara că acesta dă cel mai bun randament în partea stângă. 

„Tavi nu a mai strălucit ca în trecut pentru că n-a mai fost folosit pe postul lui, extremă stânga. El poate juca doar în banda stângă, nu e un fotbalist de mijlocul terenului pe nicio poziție, nici ca inter, nici ca număr 10!  

Jocul lui suferă pentru că unii din club au vrut să-l reprofileze doar ca să-și pună ei amprenta asupra carierei acestui fotbalist supertalentat. Popescu a fost format ca extremă stânga, așa a jucat la juniori, așa a apărut și ca senior în primul eșalon. Atunci când îl vor readuce în poziția sa favorită, el va fi din nou letal!

Tavi Popescu trebuie să revină pe postul pe care a fost crescut și pe care se simte ca peștele-n apă. S-a obișnuit de când era junior să aibă tușa în stânga și dacă-l muți în centru niciun închizător, niciun coleg nu-i va asigura protecția pe care i-o asigură tușa. Ca extremă stânga, Popescu e cel mai bun din campionat și e chiar cel mai bun dintre jucătorii români. Mă refer la cei aflați acum în activitate, nu îl compar cu Hagi, cu Mutu. Unu la unu, el îl depășește pe oricare adversar din campionat”, spune Costicea atunci.

Citește și: 

Gigi Becali, euforic după CFR Cluj - FCSB: „Vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! Nici Barcelona nu juca în asemenea vijelie”

Gigi Becali, sunat de impresar după CFR Cluj - FCSB: „Prețul e acum de 2 milioane de euro. Nu vreau să-l mai dau”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
elgabri
elgabri  •  07 Februarie 2023, 07:08

Nea Gigi e toba de fotbal oare o fi rasfoit cartile de colorat despre fotbal ale lui MeMe pt ca spunea ca el se plictiseste de citit si l ia somnul dar prefera sa se uite doar la poze si desene.

ozymandiys
ozymandiys  •  06 Februarie 2023, 23:13
Postat de moshu_shukaru pe 06 Februarie 2023, 18:57

„furata de arbitrii” Uite, ce spun elevii din clasa a V-a, că pluralul nearticulat al substantivului „arbitru” este „arbitri”. Dacă te-ar vedea prin preajmă, nici nu vreau să-mi imaginez ce bășcălie ar face de tine!

oau,pe un site de sport tu verifci gramatica in timp ce scrii ca un *** chiar tu? really? de aia va desfiintati bah,pentru ca sunteti prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  06 Februarie 2023, 19:52

Iar incepe sabotajul lui cici la echipa! Pai se putea altfel?!? Cind echipa merge bine, tre' sa strice el tot... Nu se lasa pina nu-l termina pe Tavita, ca si pe Vladut!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează