FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSA Steaua, cale liberă spre promovarea în Liga 2? Ce ascunde anunțul făcut azi de Gigi Becali

Gigi Becali +16   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 12:47 / Actualizat marti, 11 mai 2021 16:50

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a schimbat abordarea și pune în plan secund blocarea promovării celor de la CSA Steaua. Asta cât timp echipa lui rămâne în joc pentru titlu.

Problemele pe care prima echipă a FCSB-ului le întâmpină la nivelul lotului par să-l determine pe Gigi Becali să nu mai trimită jucători pentru formația din Liga 3. Luni seara, în remiza cu Academica Clinceni (2-2), mijlocașul Răzvan Oaidă a evoluat 45 de minute pentru FCSB, la doar două zile după ce fusese pe teren și în „barajul” cu CS Afumați. Oaidă l-a mulțumit pe Gigi, care spune că nu-l va mai trimite la „satelit”. 

Gigi Becali: „Nu mai risc nimic, Oaidă și-a revenit”

„Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai fi la echipa a doua. Era un fel de revelație, de distracție să-i trimit acolo. Oricum, cei de la CSA Steaua vor fi opriți de lege, de bani, de legile sportului. Ei trebuie să licențieze sigla. Nu mai risc. Oaidă și-a revenit, mi-a plăcut aseară (n.a - cu Academica Clinceni, 2-2)”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X. 

CSA Steaua trebuie să țină cu FCSB

În week-end, la meciul CS Afumați - FCSB 2 0-1, mai mulți jucători de la prima echipă au venit să ajute „satelitul” antrenat de Bogdan Vintilă. Nedelcu, Lucian Filip, Oaidă, Simion, Buziuc și Niță au fost titulari, la fel ca Alexandru Stan sau goalkeeper-ul Târnovanu. Pe bancă s-au aflat și Pantea, Ardelean, Pandele sau Istrate, tineri care au cochetat cu prima echipă.

CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Dacă vor trece de CS Afumați, respectiv Mostiștea Ulmu, FCSB 2 și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

Noile declarații ale lui Becali vizează cel mai probabil doar returul cu Afumați și meciul tur din finala barajului (22 mai), programat cu doar 5 zile înaintea duelului cu CFR Cluj din campionat (27 mai). Dacă meciul cu ardelenii din ultima etapă va fi unul cu titlul pe masă pentru roș-albașțri, atunci FCSB 2 nu se va baza pe fotbaliști de la prima echipă în turul finalei barajului de promovare, ceea ce ar constitui un avantaj enorm pentru băieții lui Oprița.

Așadar, pentru un prim meci teoretic mai ușor în finală, steliștii vor fi avantajați dacă FCSB rămâne în calcule la titlu până în ultima etapă. La retur însă, după ce lucrurile din Liga 1 se vor fi limpezit, e de așteptat ca Becali să trimită tot ce are mai bun la „satelit”.

VIDEO Bogdan Vintilă, prima reacție după victoria din barajul cu CS Afumați, 1-0

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Gigi Becali își cere banii, după ce FCSB s-a încurcat cu Academica: „Clinceni e echipa mea. Să-mi dea 400.000 de euro!”

EXCLUSIV Iordănescu jr. și Petrea, făcuți praf în direct: „Două mascote de antrenori! E o tragedie că unul dintre ei va lua titlul”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
1342781136107154
Grigore Alexandru  •  14 Mai 2021, 00:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Mai 2021, 03:15
Postat de ali.bec pe 11 Mai 2021, 21:37

Ha ha, deci când au zburat din cupa, cică au “renunțat” in favoarea campionatului și blocării Stelei. Acuma renunța la blocarea Stelei in favoarea campionatului. Pana la urma vor renunța și la campionat.

In favoarea CFR-ului :) :) :)

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Mai 2021, 03:07

„Nedelcu, Oaidă, Buziuc nu vor mai fi la echipa a doua. Era un fel de revelație, de distracție să-i trimit acolo." Curat "revelatie", coane Gigica :) :) :)

Vezi toate comentariile (40)
Comentează