FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali nu exclude revenirea lui Moruțan la FCSB » Ce condiție pune

Olimpiu Moruțan // FOTO: Imago
Olimpiu Moruțan // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 08:44 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 08:47

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat informațiile apărute în presa din Turcia, care a scris că echipa roș-albastră îl vrea pe Olimpiu Moruțan (23 de ani) înapoi.

Potrivit publicației MyNet.com, din Turcia, mijlocașul român ar fi dorit înapoi la FCSB: „Se spune că fostul său club, FCSB, este dornic să-l transfere și speră să-l readucă la echipă pe Moruțan”. 

Gigi Becali nu spune nu unui reveniri a lui Moruțan, dar pune o condiție: să fie vorba doar de un împrumut.

Gigi Becali nu exclude revenirea lui Moruțan la FCSB

„Moruțan, dacă vrea să vină împrumut, e OK. Altfel, nu mă interesează!  Doar dacă voi reuși să câștig campionatul sau să mă calific în cupele europene mai bag bani în fotbal.

Eu nu vreau să mai risc. În trecut am riscat, uneori mi-a ieșit. Acum nu mai vreau să risc.”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Cumpărat de FCSB în iulie 2018, pentru 1,2 milioane de euro, Moruțan a fost vândut după 3 ani la Galatasray pentru 4 milioane de euro.  Acesta a bifat 33 de partide pentru turci, reușind 3 goluri și 4 assist-uri.

Victor Becali: „Nu se pune problema ca Moruțan să se întoarcă la FCSB”

Agentul jucătorului, Victor Becali, este de părere că o astfel de mutare este puțin probabilă.

„Haide, domnule, suntem oameni serioși! Nu se pune problema ca Moruțan să se întoarcă la FCSB. În primul rând, Galatasaray trebuie să aibă președinte de club, că acum nu are. Apoi, să vadă cine va fi antrenor pentru noul sezon. Abia după aceea se va putea vorbi despre fotbaliști și transferuri. Mai clar de atât nu se poate”, a declarat Victor Becali, potrivit ProSport.

Olimpiu Moruțan: „Nu înțeleg de ce nu joc”

Recent, într-un interviu pentru Ajansspor, Moruțan a declarat că se antrenează la aceeași intensitate ca în perioada când Fatih Terim era antrenorul lui Galatasaray, dar nu înțelege de ce prinde din ce în mai puține minute sub comanda actualului tehnician, Torrent.

„Nu știu de ce nu joc. Am continuat să mă antrenez la fel, poate chiar mai mult, dar antrenorul ia aceste decizii, el este cel responsabil. Eu lucrez la aceeași intensitate, nu am încetat niciodată să fac asta”, a spus Moruțan, potrivit sursei menționate.

VIDEO Totul despre FCSB - CFR Cluj

Citește și:

Dan Petrescu, „provocat” să transfere de la FCSB: „Îl iei și crești valoarea lotului lui CFR Cluj”

Gigi Becali, ironii către cei de la Voluntari, după ce au pierdut finala Cupei: „Să vă duceți la Cluj să vă dea și vouă jumătate de trofeu de campionat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tictictic
tictictic  •  21 Mai 2022, 14:43
Postat de poison pe 21 Mai 2022, 14:10

Îl vrea, dar gratis. :)))

Normal pentru Romania; de ex, de ani buni de zile CFR Cluj nu transfera decat jucatori gratis (sunt doar vreo 2-3 pe care a platit - sau inca n-a platit - max 100-200 de mii de euro bucata). Te-a obisnuit nea Gigi sa cumpere jucatori cu 1-2 mil de euro fiecare in ultimii ani? Ei bine, dupa mine era o prostie cat casa si e bine ca a renuntat la tzepe de felul asta. Nu taticu'; jucatori gratis pe salarii mari si contracte pe max un an de zile cu posibilitate de prelungire. Cine confirma, ramane; cine nu OUT!

Hcm27
Hcm27  •  21 Mai 2022, 14:43

Dacă,intr-adevar vrea sa învețe și sa joace fotbal sa meargă împrumut la un profesionist,Dan Petrescu

poison
poison  •  21 Mai 2022, 14:10

Îl vrea, dar gratis. :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează