FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu

Ronaldo Deaconu, Gaz Metan // foto: Alexandru Vereș
Ronaldo Deaconu, Gaz Metan // foto: Alexandru Vereș

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 12:32 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 14:43

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, susține că nu va încerca să-l transfere pe Ronaldo Deaconu (24), jucător de care s-a declarat interesat după meciul Gaz Metan - Dinamo 2-1, în care mijlocașul ofensiv a reușit o „dublă” de senzație.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Gigi Becali spunea despre fotbalistul Gazului că „dacă îl cheamă și Andrei, e bun. Să-l luăm. Dacă e român și ortodox, să-l luăm”. 

Declarațiile latifundiarului veneau după meciul de excepție făcut de mijlocașul ofensiv cu Dinamo. El a înscris două goluri de generic pentru Gaz Metan, prin care sibienii i-au răpus pe alb-roșii, scor 2-1.

Gigi Becali: „Am făcut o glumă cu Ronaldo Deaconu, nici nu îl cunosc”

Astăzi, Gigi Becali susține că nu va încerca să-l aducă pe Deaconu la FCSB. Nici măcar vara viitoare, când mijlocașului îi va expira contractul cu Gaz Metan.

„A fost o discuție atunci, la TV. Am făcut o glumă, am zis că dacă îl cheamă Andrei și are nume de sfânt, îl luăm. Dar nu îl cunosc, eu nu mă uit la meciuri. Cum să vorbesc de el?”, a transmis Gigi Becali pentru GSP.ro.

Ronaldo Deaconu traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. În acest sezon, a înscris două goluri și a pasat decisiv în 5 rânduri în cele 10 apariții din Liga 1, iar în stagiunea trecută a contribuit decisiv la 25 de goluri - 11 goluri, 14 assisturi.

Ronaldo Deaconu, „killer-ul” lui Dinamo, dezvăluie că a fost aproape să semneze: „Mi-aș fi dorit mult transferul” + Ce i-a transmis Clau-gol
GAZ METAN
Ronaldo Deaconu, „killer-ul” lui Dinamo, dezvăluie că a fost aproape să semneze: „Mi-aș fi dorit mult transferul” + Ce i-a transmis Clau-gol

Ronaldo Deaconu: „Îmi pare rău că nu am ajuns la Dinamo” 

Deaconu, care se pare că nu va ajunge la FCSB, a fost la un pas de a prinde un transfer la marea rivală a roș-albaștrilor, Dinamo. El a fost dorit cu insistență de Vasile Miriuță în 2018, apoi de Dusan Uhrin în 2020.

„Au fost discuții, iar prima a fost cea mai aproape de concretizare. Eram la Chiajna, chiar mi-a părut rău că nu s-a făcut transferul. Dinamo era într-o situație mai bună, era aproape de play-off.

În plus, acolo era domnul Miriuță antrenor, Mister m-a dorit mult, m-a ajutat mult, păcat că nu s-a concretizat. E greu de spus dacă ar fi fost mai bine sau mai rău pentru mine, dar mi-aș fi dorit mult transferul atunci”, a mărturisit Deaconu într-un interviu acordat GSP.ro.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Valeriu Iftime, contrariat de suma de transfer a lui Moruțan: „Cel mai prost transfer făcut de Gigi Becali. Vreau să văd dacă lucrurile stau chiar așa”

Ține cu dinții de contract » Edi Iordănescu este hotărât să răzbească la FCSB în ciuda declarațiilor lui Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  24 Octombrie 2021, 00:31

Il cheama si Ronaldo, care e un sfant mai mare decat Andrei.

oison
oison  •  23 Octombrie 2021, 16:59

Ce sa zica Gigi? Ca il ia doar daca e gratis si doar daca semneaza in alb un al doilea contract.

istvan.kovacs.gigistul.hotoman
istvan.kovacs.gigistul.hotoman  •  23 Octombrie 2021, 16:16

gigi il are pe deaconu de la CCA!!...ce-i mai trebuie si ronaldo???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close