FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV 3 povești amuzante din vestiarul FCSB: ce a făcut Becali după ce l-a dat afară pe Pițurcă, Ilie Dumitrescu și „Emergency Ball” și mesaje pe Facebook de pe un cont fals

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 10:38 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 11:10

Octavian Abrudan (38 de ani) a fost invitatul zilei la GSP LIVE.

Fostul fundaș central, trecut pe la echipe precum Gloria, FC Brașov, FCSB, U Cluj, Rapid și Gaz Metan, a povestit o serie de întâmplări amuzante petrecute la echipa roș-albastră.

Decizia Tribunalului București, după ce DNA a cerut arestare preventivă de 30 de zile pentru Alex Pițurcă
AUDIERI
Decizia Tribunalului București, după ce DNA a cerut arestare preventivă de 30 de zile pentru Alex Pițurcă

VIDEO Octavian Abrudan, despre momentul plecării lui Pițurcă de la FCSB: „Nu-l mai întâlnisem pe Gigi Becali!”

Octavian Abrudan a ajuns la FCSB în iulie 2010, când Victor Pițurcă a fost numit antrenor, și a plecat după 6 luni, la U Cluj. Iar în această perioadă a trecut prin mai multe momente amuzante. 

Fostul jucător a dat detalii despre momentul îndepărtării lui Victor Pițurcă, petrecut în august 2010, la două luni de la instalare. Acesta a povestit ce a făcut Gigi Becali în vestiar imediat după plecarea fostului selecționer. 

„Chiar am o poveste hazlie, din momentul în care a plecat Pițurcă. Cât timp a fost el la echipă, eu nu l-am întâlnit pe Gigi Becali. Unii jucători mai merg la palat ca să semneze și se întâlnesc cu patronul, dar eu nu am avut parte de așa ceva. Totul a trecut prin Victor Pițurcă. El făcea totul. Sau cel puțin așa a fost în cazul meu.

După ce a plecat Pițurcă am avut antrenament dimineața, pe Ghencea. Iar în vestiar, pe scaunul pe care stătea antrenorul ne aștepta patronul echipei. Mi se pare hazliu. A fost interesantă imaginea. Când am intrat în vestiar, era el pe scaunul antrenorului. 

Se spune că intervine asupra echipei, dar eu nu am simțit asta atunci. Nu am dovezi clare”, a spus Abrudan la GSP LIVE.

Octavian Abrudan, poveste cu Ilie Dumitrescu din vestiarul FCSB

După despărțirea de Victor Pițurcă, Gigi Becali l-a ales pe Ilie Dumitrescu, iar Abrudan a dezvăluit cum a fost să lucreze cu fostul internațional.

„Am și o amintire cu «Emergency ball». Eram în sală de ședințe, una dintre primele ședințe cu Ilie Dumitrescu. Vorbeam despre posesie, ne arăta clipuri cu Barcelona și spunea că așa și-ar dori să jucăm. Spunea că în cazul în care nu avem nicio soluție, să apelăm «Emergency ball» pe Kapetanos. 

El era vârf atunci și era foarte bun la jocul aerian. Asta era ultima soluție. Dacă nu găseam un culoar pentru pasă, atunci trebuia să jucăm cu minge lungă pe Kapetanos. Asta însemna «Emergency ball». A fost un moment simpatic.”, a adăugat fostul fundaș.

Relația dintre Octavian Abrudan și Ilie Dumitrescu, afectată de un cont fals de Facebook: „Mi-a spus că i-am scris anumite mesaje”

Abrudan a mai dezvăluit o întâmplare amuzantă cu Ilie Dumitrescu, petrecută după ce o persoană a creat un cont fals de Facebook în numele fostului fundaș. 

„Eu nu aveam atunci Facebook, dar cineva și-a făcut cont cu numele meu. Eu am aflat asta de la Ilie Dumitrescu. În timpul unei ședințe înainte de antrenament mi-a spus că i-am scris pe Facebook niște mesaje. Nu știu ce fel de mesaje. I-aș fi trimis niște mesaje după un meci în care nu am jucat sau am jucat mai puțin. 

Eu am început să neg, să râd și să spun că nu am Facebook. Nici azi nu știu dacă mă crede. Nu am garanția că mă crede. Cineva și-a făcut profil cu numele meu și i-a scris mesaje private”, a povestit Octavian Abrudan. 

10 meciuria jucat Abrudan la FCSB

Citește și: 

MM Stoica, ședință de gradul ZERO la FCSB: „S-au întâmplat niște lucruri. Unii jucători nu înțeleg”

Ultimul meci pentru Ștefan Târnovanu? » Derby-ul cu CFR Cluj va fi decisiv pentru viitorul lui. Detalii din vestiarul FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
adriann_
adriann_  •  01 Februarie 2023, 12:26

Tocmai am revazut ultimele 15 minute din meciul fcsb-Farul. (de la golul anulat pentru offside la Omrani pana la final). ASTEA INTAMPLARI HAIOASE CU FCSB :)) Cand vezi ce doza uriasa de intamplare a fost la golul 3 al Farului te intrebi ce asteapta becali ca sa priceapa ca n-o sa aiba un dram de noroc si implicit nici succes cat tine un personaj ca stoica mihai pe-acolo?

mal.
mal.  •  01 Februarie 2023, 12:00

Fabulaçao! 3 povești tari pe prima pagină devin 3 povești amuzante pe pagina de interior și apoi 3 fâsâituri după ce le citești! Bravos gazeta! Am rămas impresionat! Vă dați seama ce „hazlie” a fost imaginea cu antrenorul concediat și cu Becali pe scaunul acestuia!!! Nu mă pot opri din... haz!!! De ceva vreme, când sunt abătut, trist și astenic citesc gsp în format electronic! Îmi ia necazul cu mâna, nu alta! Recomand gsp ca sursă terapeutică, în nici un caz ca jurnal de sport!

007claudiu
007claudiu  •  01 Februarie 2023, 11:54

Comedie cu Ilie :))) Normal ca omul nu mai antreneaza acum, el traieste in alta lume. In nici un caz lumea fotbalului

Vezi toate comentariile (5)
Comentează