INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1

Becali a făcut anunțul după victoria cu Hajduk » Ce se întâmplă cu Gnohere

FOTO: Raed Krishan +1   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 00:16

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a trecut de Hajduk Split, 2-1. În tur, scorul a fost 0-0. Ambele goluri ale roș-albaștrilor au fost marcate de Harlem Gnohere, în minutele 55 și 90+2. 

  • FCSB va juca în play-off-ul cu Rapid Viena, care a trecut de Slovan Bratislava
  • Meciurile din barajul pentru Europa League vor avea loc pe 23 și 30 august!

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a lăudat pe atacantul francez de 30 de ani și a spus că îi va prelungi contractul și îi va oferi o mărire de salariu.

"Pe Gnohere nu-l mai vând. Nu mai pleacă niciodată de la Steaua. Îi fac contract nou. Dacă ne calificăm în grupe, e posibil să îi măresc salariul. Dar îi dau clauză. Mai primești 30.000 de euro, dar cu clauză. Îi dau 10.000 de euro în plus pentru fiecare kilogram în minus. Dacă se îngrașă la loc, îmi dă banii înapoi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a fost adus de la Dinamo, pentru 250.000 de euro. Pentru echipa roș-albastră, francezul are 32 de goluri în 65 de meciuri.

2.000.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (27)
ray51
ray51  •  17 August 2018, 13:52

Deocamdata Gnohere este singurul oportunist din acest grup numit FCSB. Ma bucur pt el si copilasii lui. Merita banii lui Becali !

gazistu
gazistu  •  17 August 2018, 12:15

FOZTA HARLEM....CEL MAI BUN

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  17 August 2018, 12:15
Postat de saviola2_8 pe 17 August 2018, 08:39

Aia nu mai sunt ultrasi de vreo 25 de ani. In plus nu compari traditia lor in football cu a noastra, la fel nu compari conditiile de acolo, nivelul de trai si de civilization cu Al nostru. Aia umple stadioane in ligile inferioare la orice echipa anonima, la noi lumea vine cu zecile de mii doar cand e derby sau cand vine vreun nume mare de afara.

Aia merg la meci sa sustina echipa din cartierul, orasul, satul lor, indiferent ca joaca in prima liga sau in liga amatorilor! La noi cauta pe net care echipa are cele mai multe trofee sau echipa cu cele mai bune rezultate recente si se declara suporterii echipei respective. Aici apare diderenta de mentalitate, educatie, nevoi, plus ca la noi fiecare are propriul adevar si gaseste imediat destule elemente prin care sa motiveze optiunile. Poate ca tu esti un suporter adevarat care merge la majoritatea meciurilor, isi cumpara tricouri, fulare si alte lucruri ale echipei preferate. Insa sunteti cantitate neglijabila in raport cu noi, privitorii. Dovada stau cifrele dezastruoase cand s-a incercat transmiterea meciurilor contra cost si bineinteles prezenta la stadioane. Daca scoatem derby-urile si meciurile directe dintre contracandidatele la titlu nu cred ca media depaseste 1500-2000 de spectatori pe meci. Romanul (locuitorul acestei tari indiferent de apartenenta etnica) este un mare iubitor si fan de gratis, in momentul in care trebuie sa scoata banul se risipeste si dragostea lui fata de sport .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează