FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Harlem Gnohere, devastator la adresa lui Vintilă: „Știe ce cred despre el! Cum să-l concedieze Becali când îi execută ordinele?”

Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 17:23

Harlem Gnohere (32 de ani) și-a încheiat recent socotelile cu FCSB, însă adoptă o poziție virulentă la adresa oamenilor din club. Francezul nu i-a menajat deloc pe Bogdan Vintilă și pe Gigi Becali. 

„Bizonul” a criticat poziția pe care Bogdan Vintilă o adoptă în relația cu patronul Gigi Becali, ale cărui metode de a se implica la echipă au devenit arhicunoscute. 

„E normal că nu-l va îndepărta pe Vintilă, pentru că tot ce zice el, Vintilă face. E normal. Cum să concediezi pe cineva care execută ordine? Nu poți. Dar eu nu m-aș înjosi ca antrenor în fața președintelui, să fac ce se face aici”, a declarat Gnohere, potrivit Prosport. 

„Eu nu sunt supărat pe el. El știe foarte bine ce cred eu despre el și nu este de azi, de ieri. Chiar foarte bine. Nu sunt supărat. Nu pot să-l iau în considerare pe un tip care nu are cuvânt, pentru că știi când am vorbit cu Moke a reieșit o poveste conform căreia, înainte de meciul cu Dinamo mi-a zis să slăbesc un kilogram și joc titular. Și erau de față și antrenorii asistenți.

Am slăbit două kilograme. Înainte de meci vine la mine și spune «Nu joci. Am ales o altă tactică». Și eu ce voiai să zic? Ok. Aia e. Mă antrenez toată săptămâna ca să joc titular, am vrut să demonstrez că pot juca titular, iar la final tu nu mă bagi să joc. Și eu știu că nu ești tu cel care face echipa, deci nu veni să-mi spui luni «Bizonule, pierzi un kilogram și joci»” - Harlem Gnohere, conform sursei citate

Bogdan Vintilă și Harlem Gnohere au început să colaboreze în vara anului trecut, în momentul în care Becali l-a adus pe Vintilă pe bancă. Accidentările și repetatele probleme fizice pe care le-a avut l-au ținut departe pe „Bizon” de primul „11”, iar treptat relația lui cu FCSB s-a deteriorat. 

51 de goluriîn 115 partide a reușit Gnohere pentru FCSB, în toate competițiile

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Cum se comporta Gigi Becali în fața jucătorilor

FCSB. EXCLUSIV Atacantul pe care Gigi Becali a oferit 500.000 de euro devine liber de contract: „Vreau trofee!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  10 Iunie 2020, 19:29

Gnohere are dreptate! El a fost cel mai bun atacant al FCSB in ultimii doi ani de zile, dar becali a fost atat de prost la capitolul fotbal (ca deobicei, dealtfel) incat nu a stiut sa-l valorifice si pastreze la echipa. Bineinteles sa-l fi pus si la o pregatire fizica in raport cu kg. adunate peste. Vintila? Pai ce, Vintila a fost cumva antrenor la FCSB? Vintila a fost... copil de mingi pentru Becali!

mario78a
mario78a  •  10 Iunie 2020, 18:42

FC FCSB ești o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  10 Iunie 2020, 18:15
Postat de farasportincazarma pe 10 Iunie 2020, 18:09

Bizonul are dreptate, Vintila nu este antrenor de Steaua, dar nici prea marele Edy nu mai poate fi jucator de Steaua. Mereu supraponderal in ultimul an, cu un chin vizibil in a se deplasa pe teren, cu atingeri de finete ale mingii, Bizonul s-a eliminat singur din echipa. Cand la ordinul lui Jiji juca Alibec, desi Bizonul nu avea inca gabaritul depasit, atunci se putea supara, dar acum cand este doar un fost fotbalist NU!!!

Eu zic ca Edy are destula valoare sa joace la Steaua. Si eu daca dau vreo doua ture de stadion pot juca in Liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close