FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 3-0

FCSB - HERMANNSTADT 3-0 // Mihai Stoica, mesaj pentru suporteri: „Îi rog să nu îl mai critice, a fost cel mai bun jucător de pe teren”

Mihai Stoica și Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan
Mihai Stoica și Mihai Teja pe banca FCSB // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:27

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, s-a arătat fascinat de jocul lui Florin Tănase (24 de ani) la meciul cu Hermannstadt, 3-0, și îi critică pe suporterii roș-albaștrilor care nu-l apreciază pe fotbalistul stelist.

„Chiar aș vrea să-i rog pe cei care vin la meciuri să nu mai fie atât de critici cu Florin Tănase și să realizeze cât de mult aleargă acest fotbalist și câte posturi acoperă acest jucător. Chiar dacă Romario Benzar are două asisturi, pentru mine Tănase e jucătorul meciului. El acoperă multe zone. Când auzi că e fluierat un jucător care e cel mai bun te simți un pic frustrat”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialul de la FCSB consideră că Pintilii e jucătorul-cheie al echipei: „Nu jucăm ce ne dorim. Am început bine meciul. Cât timp Pintilii a fost 100% cred că am arătat foarte bine. În repriza a doua am avut ceva probleme. Mă gândesc cu groază că vom juca acum pe sintetic. Vreau ca Pintilii să fie sănătos și să arătăm altfel”. 

...despre Craiova - CFR Cluj 2-0: „Cred că CFR a fost net superioară Craiovei în prima parte a jocului. A pus probleme serioase, a avut ocazii mari. Dacă ar fi fost Țucudean pe teren, atunci am fi fost la 6 puncte de CFR. În partea a doua, banca lor cu Costache și Petrilă n-a ajutat atât de mult echipa. E greu să mai întorci rezultatul când Craiova e susținută de 30.000 de fanatici”.

Vezi și:

FOTO Campionul simulărilor s-a retras! Ce a făcut Florin Tănase la meciul cu Hermannstadt

Clasament Liga 1

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
zagna
zagna  •  12 Februarie 2019, 16:56

***, daca tu spui ca tanase a jucat bine aseara, este clar: de asta a ajuns STEAUA in starea asta! "specialisti" ca tine ne omoara !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0k3r
j0k3r  •  12 Februarie 2019, 16:20
Postat de andyandrei2015 pe 12 Februarie 2019, 14:42

tu fa pasi mai ceampilica,la echipa ta de 0 lei,care oficial s a desfiintat,e doar o clona,dar parlitii habar nu au si vb de regina fotbalului romanesc steaua-acum numita si fcsb o perioada

ma, ***. si steaua e la fel de clona. deci, eroare. regina cui? hai sa nu ne mintim. toti stim cum au castigat ei multe campionate. in momentul de fata steaua este atat de iubita incat vin suporteri pe stadion intr-un sezon cati vin la Craiova intr-un meci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Februarie 2019, 14:42
Postat de sharpe pe 12 Februarie 2019, 10:39

Echipa mare, suporteri de calitate...,nu exista diferențe între fotbal și oina pentru "fanaticii" susținători ai fcsb-ului. Niște frustrați care cauta calitatea în oricare alta parte, excepție făcând viata/nivelul lor.

tu fa pasi mai ceampilica,la echipa ta de 0 lei,care oficial s a desfiintat,e doar o clona,dar parlitii habar nu au si vb de regina fotbalului romanesc steaua-acum numita si fcsb o perioada

Vezi toate comentariile (70)
Comentează