FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 5-0

FCSB - Hermannstadt 5-0. Ruben Albes, optimist după înfrângerea usturătoare împotriva roș-albaștrilor: „Nu am fost surprins că era 2-0 după 10 minute” + Reacția lui David Caiado

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 22:20 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 23:54

FCSB a câștigat categoric ultimul meci al etapei cu numărul 8 din Liga 1, scor 5-0 cu Hermannstadt, și urcă pe poziția secundă a Ligii 1.

Toate detaliile despre FCSB - Hermannstadt 5-0, AICI

După ce Hermannstadt a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon, Ruben Albes s-a arătat optimist că echipa sa o să depășească acest moment și o să reușească un rezultat pozitiv cu CS Universitatea Craiova, etapa viitoare. 

„Am făcut un meci foarte slab, dar acesta este fotbalul. Sunt un antrenor tânăr, nu am mai fost bătut cu 5-0. Am făcut o primă repriza slabă și, la pauză, le-am spus că trebuie să jucăm a doua repriză ca și cum era 0-0. Le transmit suporterilor că trebuie să creadă în noi. Ne vom trezi și vom începe să obținem din nou rezultate bune încă de săptămâna viitoare. Ne-am propus să fim ofensivi, să facem pressing avansat. 

Ei au făcut un meci incredibil, au profitat de spațiile din apărarea noastră și au marcat. FCSB și CFR sunt 2 echipe în fata cărora e dificil să câștigi. Nu am fost surprins că era 2-0 dupa 10 minute, am simțit că jocul nostru nu este foarte bun astăzi. Trebuie să ne trezim cât mai repede posibil”, a spus Albes la TV Telekom Sport.

„Nu regret că nu am rămas la FCSB”

Fostul jucător al FCSB-ului din meciul cu Slovan Liberec, David Caiado, și-a cerut scuze în fața suporterilor după meciul slab prestat de echipa sa: „Am luat gol în primele minute, deși am pregătit bine partida. Nu am avut cea mai bună reacție. Le prezentăm scuze suporterilor și sperăm să că o să ne revenim. Am pierdut din concentrare și am luat 5 goluri”.

A fost un meci normal, ca toate meciurile din campionat. Din nefericire, nu am câștigat. Nu regret că nu am rămas la FCSB, cred că e cea mai buna decizie pentru mine. Sunt mândru că am fost pe acolo și viața merge mai departe. Experiența de la FCSB nu a fost bună deoarece nu ne-am calificat în Europa League.
David Caiado, jucător Hermannstadt

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Hermannstadt 5-0

FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda
+12 FOTO

Clasament Liga 1

VIDEO Toni Petrea, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Al Wasl: „Am aflat și eu”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Situația de la Dinamo l-a revoltat pe Ioan Ovidiu Sabău: „E absurd! Ce faci, duci echipa în faliment?!”

Încă un jucător de la CFR Cluj la națională? Dică a recunoscut: „E în vizorul nostru”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  27 Octombrie 2020, 08:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează