FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT

FCSB - HERMANNSTADT // Mesajul lui Mihai Teja după ce Gigi Becali a distrus un jucător: „Ce face el nu e ușor! Doar Messi și Ronaldo pot reuși”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 11:06

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre mijlocașul Adrian Stoian, 27 de ani, pe care Gigi Becali l-a criticat după meciul cu Dunărea Călărași - FCSB 1-1.

„E greu pentru un jucător să vină și să acomodeze imediat. Doar Messi și Ronaldo pot face asta. E greu la o nouă echipă pentru un jucător, durează până înțelege noile idei. Nu e ușor să te integrezi în doar trei săptămâni. Trebuie să joci într-o echipă cu o idee nou, cu o filosofie diferită.

Eu nu cred că Stoian e afectat de critici. Dacă cineva este criticat, trebuie să meargă înainte. Dacă nu joci bine, nu doar patronul te critică. Toți o fac. Patronul este cel care ne plătește și normal să critice sau să laude. Este opinia lui. Este o echipă privată, iar când lucrurile nu merg bine e normal să critice. Noi trebuie să jucăm și să fim cei mai buni. Când vom câștiga toate meciurile, sigur vom fi lăudați”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă de dinainte meciului FCSB - FC Hermannstadt.

„Cum să iei titlul cu ăla adus din Italia, Stoian? Eu habar nu aveam de el. Cum să iau titlul cu el? Nici în față, dă doar pase în spate. Îi vând pe toți!” Gigi Becali, 2 februarie, la TV Digi Sport

  • FCSB - Hermannstadt se joacă luni de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

ECHIPA PROBABILĂ DIN FCSB - HERMANNSTADT

Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Morais - Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Fl. Matei, Fl. Coman - Gnohere

Citește și:

Nu există în Est un preț cum visează Becali! De ce îi va fi imposibil să obțină 30 de milioane de euro pe Dennis Man

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
643229649443686
Andrei Alin  •  10 Februarie 2019, 16:27

Doar voi puteți compara amatori din campionatul romanesc cu Messi ori Ronaldo...chiriches la Barca(să ne aducem aminte),Mbape de România,man cu 30 milioane € și alte inepții...penibil...

794350804246199
John Burcea  •  10 Februarie 2019, 16:16

Asa este dar pe alta parte sa nu uitam ca daca Messi era la FCSB cand a inceput sa joace si era Dica sau Teja antrenor nu stia nimeni de el Teja daca joaca cu aceeiasi formula ca Dica, ce iese? Are un super jucator pe Morutan,acum a fost suspendat,sunt curios cat o sa l joace Daca vii cu Rusescu care nu a jucat o mie de ani prin Turcia,pe la nu stiu ce echipa si pe Morutan îl tii pe banca atunci ne meritam soarta Ca intotdeauna nepotismele primeaza Nasu,finu sa vedem ce mai gaseste domnul MM Stoica sa mai aduca Ciorba reincalzita a fost valabila numai la un anumit jucator Domnul Becali are dreptate cand se baga peste asa zișii profesori in fotbal Uitati-va la super Mou dupa ce a plecat cate victorii areMU cu aceiasi jucatori Nu mai stricati jucatorii tineri,vezi ce a facut marele Dica cu Alibec Cand Steaua nu a jucat nimic cu dl Dica noi astia care nu ne pricepem am spus numai ca ne abureau ca nu stim si nu ne pricepem Asta este,poate unii se pricep mai bine daca se uita la meciuri decat altii care au jucat si sunt toba de fotbal(zic ei)

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  10 Februarie 2019, 12:29

Si.a dat seama Stoian că a greșit și că nu a semnat cu Steaua Bucuresti, ci cu Fotbal Club FCSB. Din păcate prea târziu..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează