FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Ilie Dumitrescu, necruțător cu vedetele de la FCSB: „Parcă erau o echipă de juniori” » Explică de ce a câștigat CFR meciul

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 17:06

Ilie Dumitrescu a analizat victoria celor de la CFR Cluj cu FCSB, 1-0, și a explicat unde au greșit jucătorii lui Bogdan Vintilă. 

Din punct de vedere al jocului din partea defensivă, mi se părea un meci între o echipă de seniori și una de juniori. Iar juniorii nu puteau să ajungă la poartă, cu tot cu Florinel Coman, cu Dennis Man, cu Moruțan și cu Florin Tănase. Forța își spune cuvântul.

CFR, cu jocul ăsta simplu și direct, a mai avut câteva ocazii de a marca. Dar echipa lui Petrescu a fost un zid! A fost o stâncă! Drept urmare, FCSB nu a avut niciun șut pe poartă. Nu a avut nicio ocazie. 

Toți jucătorii de la CFR s-au subordonat planului”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției 

Citește și: 

Ilie Dumitrescu și Becali, dialog în direct la TV: „Gigi, nu e vina lui, să nu-i scazi din preț”

Vezi AICI faza care a dus la eliminarea lui Bogdan Planic!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Februarie 2020, 19:31

Ilie iar o dai da gard,e vorba de valoare,despre ce vorbim.Esti praf,nu stii decit sa desenezi cu degetelele alea cum spunea domnul Cornel Dinu.

bazinga
bazinga  •  03 Februarie 2020, 18:31

Bai,Ilie...toata lumea stie ca tu nu vrei decat RESPECT!In rest....totul e zero ce iese din gura ta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează