FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Ionuț Panțîru (centru), FCSB // foto: Imago Images
Ionuț Panțîru (centru), FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 09:37 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 10:50

Ionuț Panțîru (25 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, s-a operat încă o dată la genunchi din cauza problemelor medicale care îl țin în afara terenului de o jumătate de an.

Ultimul meci jucat de Panțîru a avut loc pe 25 aprilie 2021. Atunci, apărătorul de bandă ieșea după 32 de minute de pe teren cu Sepsi OSK, în meciul de play-off câștigat de covăsneni cu 2-1. El a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, care i-a pus cariera în pericol.

Jucătorul lui FCSB a mers în Italia, a fost operat și a postat un mesaj optimist pe rețelele de socializare, prin care lăsa de înțeles că recuperarea sa nu va fi una îndelungată. 

Ionuț Panțîru, operat din nou! Jucătorul lui FCSB anunță: „În câteva săptămâni revin”

La aproximativ 6 luni de la acel moment, Panțîru s-a operat din nou. „Încă un hop trecut cu brio și în câteva săptămâni o să revin în locul meu preferat”, a scris fotbalistul, aflat la Villa Stuart, o clinică privată din Roma. În poză, are zona genunchiului drept bandajată, semn că problemele sale au persistat.

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Problemele medicale ale lui Panțîru au venit în cel mai nepotrivit moment pentru acesta. Fundașul stânga s-a văzut nevoit să ia această pauză tocmai într-un moment în care câștigase aprecierea patronului Gigi Becali. Latifundiarul l-a scos pe Panțîru din echipă iarna trecută, când l-a cumpărat de la Astra pe Radunovic, și l-a mai folosit pe român rar, doar pe parcursul partidelor și în situații în care avea neapărat nevoie să-l aibă pe teren.

În aprilie, fotbalistul achiziționat de la Poli Iași a intrat într-un joc cu FC Botoșani și a marcat, iar FCSB a câștigat cu 2-1, așa a devenit din nou important pentru Gigi. „Trebuie să joace de acum înainte, nici nu mai contează postul!”, anunța Becali. La o săptămână distanță, Panțîru a suferit accidentarea.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Tot răul spre bine! » Primul focar de COVID a inventat o „bijuterie” pentru FCSB

Propunerea FCSB de modificare a protocolului medical, analizată de un specialist: „Un vaccinat asimptomatic pozitiv nu riscă nimic jucând fotbal, dar poate infecta alte persoane”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dorelobossulbossilor
dorelobossulbossilor  •  15 Octombrie 2021, 11:42

Multa sanatate , Ionut ! Te asteptam pe teren ! ❤️????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează