FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV A discutat 1 la 1 cu noul antrenor de la FCSB și dezvăluie: „Știe unde a venit. I-am dat un sfat”

Mihai Stoica l-a prezentat pe Charalambous în fața echipei
Mihai Stoica l-a prezentat pe Charalambous în fața echipei

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 10:28 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 10:45

Ionuț Rada (40 de ani) a fost coechipier cu Elias Charalambous (42), noul antrenor principal de la FCSB, și dezvăluie ce discuție a purtat cu cipriotul înainte ca acesta să preia rolul de A1 la vicecampioana României.

Nevoită să angajeze antrenor cu licență Pro, FCSB l-a anunțat joi pe Elias Charalambous ca „principal”, dar vocea lui Mihai Pintilii va fi în continuare cea mai puternică din vestiar.

Chiar patronul Gigi Becali avertizase public: „Te pun antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii”.

Răbufnirea ZGUDUITOARE a soției lui Dani Alves: „M-a înșelat cât timp mama era pe moarte. Și-a pierdut locul”
SPANIA
Răbufnirea ZGUDUITOARE a soției lui Dani Alves: „M-a înșelat cât timp mama era pe moarte. Și-a pierdut locul”

Ionuț Rada: „Charalambous știe unde a venit”

Ionuț Rada îl cunoaște pe Charalambous, cu care a făcut echipă la Karlsruher în 2012, și a purtat o discuție cu cipriot înainte ca acesta să accepte oferta FCSB-ului.

„Mă bucur pentru fostul meu coleg, chiar am avut o discuție cu el. Știe situația, unde a venit. Va fi important cum va comunica cu presa, cu staff-ul, cei care sunt acolo. Sper să găsească echilibru, știm foarte bine că situația de acolo nu se va schimba.

Știe ce înseamnă FCSB în România, ca nume, ca importanță. Nu am detaliat planul lui, dar este un antrenor tânăr, care-și dorește să reușească. E clar că trebuie să știe cum va comunica, va conta foarte mult asta. Felul în care au comunicat precedenții antrenori în presă a fost o problemă foarte mare”, a transmis Rada la GSP Live.

Ionuț Rada, despre noul antrenor de la FCSB: „Știe care va fi situația lui”

Fostul jucător de la FCSB spune că Charalambous știe la ce se înhamă. La clubul roș-albastru, traseul deciziilor este deja de notorietate: patronul Gigi Becali dictează, antrenorii execută.

„Am discutat cu el despre situația de la club și știa, era la zi cu tot ce se întâmplă acolo și care va fi situația lui. Cred că Elias și staff-ul care era la FCSB se pot ajuta reciproc. Sunt conștienți că împreună pot reuși lucruri frumoase.

Dacă vor lucra în tabere, va fi rău pentru ei și pentru jucători, care vor simți tensiunea. Sfatul pe care i l-am dat a fost să colaboreze cât mai bine și să fie deschis la ce înseamnă relația cu managerul, staff-ul și jucătorii.

Cred că el vine să completeze această echipă. Sunt sigur că nu a venit aici cu gândul de a fi secund”, spune Ionuț Rada.

Eu îl știu pe Elias, este un om echilibrat, care știe să se facă plăcut. În vestiar nu l-am perceput cu nasul pe sus, nu avea o atitudine care să deranjeze. Dar să fii antrenor este complet diferit, mai ales într-o țară străină. Nu am cum să știu cum va gestiona situația. 

- Ionuț Rada

Mai multe știri despre FCSB:

„Ce să caute FCSB în Ghencea?! Nu văd de ce să joace acolo” » Legendele Stelei se opun ideii lui Gigi Becali: „Mai întâi să plătească datoria”

Panduru îl ironizează pe noul antrenor de la FCSB: „Știi ce bine aruncă mingea cu mâna?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  31 Martie 2023, 12:12

În ce văgăună l-o fi găsit Mimi pe Haralambie Papastratos ăsta ?

beefree
beefree  •  31 Martie 2023, 11:11

Au mai gasit unul fara pic de demnitate...

luciann
luciann  •  31 Martie 2023, 11:02

"Știe ce înseamnă FCSB în România, ca nume, ca importanță. Nu am detaliat planul lui, dar este un antrenor tânăr, care-și dorește să reușească.":) Ce sa reusesti cand deciziile le ia altul!?:) Daca castigam campionatul, va fi meritul lui JJ, daca-l pierdem, va fi vina lui...Charalambous, se stie!:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează