FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni: „Când a auzit cât costă mi-a închis!”

Octavian Popescu, în FCSB - Dinamo 6-0 // foto: Imago Images
Octavian Popescu, în FCSB - Dinamo 6-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 09:44 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 11:53

Bogdan Pătrașcu (42 de ani), fost „închizător” cu 8 ani petrecuți la echipe din Italia, acum colaborator la firma de impresariat a fraților Becali, susține că un om de fotbal din Cizmă l-a contactat pentru a-l întreba despre Octavian Popescu (18), tânărul mijlocaș al celor de la FCSB.

În urmă cu câteva luni, numele lui Octavian Popescu a fost pe buzele tuturor oamenilor de fotbal din România. Mijlocașul de bandă al vicecampioanei a impresionat la prima echipă, iar patronul Gigi Becali a pronunțat prețuri de zeci de milioane de euro pentru „perla” din curtea sa.

„M-a sunat cineva din Italia, îl voia pe Octavian Popescu. Când i-am zis prețul de 10 milioane, mi-a închis!”

Bogdan Pătrașcu, ex-jucător în Italia la cluburi precum Piacenza, Chievo și Padova, susține că în urmă cu aproximativ o jumătate de an, când Popescu era pe val, a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care a întrebat despre mijlocașul FCSB-ului.

Când Pătrașcu a menționat că Popescu ar costa 10 milioane de euro, partenerul său de discuție a închis instant telefonul.

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: «Te-am pupat». Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. «Te-am pupat», a răspuns”, a declarat Pătrașcu la Playsport.

Gigi Becali: „În 3 ani, pot să iau 100 de milioane de euro pe Octavian Popescu” 

În luna iunie, s-a vorbit mult despre o presupusă ofertă de 13 milioane de euro pe numele lui Octavian Popescu, pe care Gigi Becali ar fi refuzat-o. Latifundiarul l-a numit pe Popescu „jucător de geniu” și a înaintat o sumă neverosimilă: „Dacă îl țin 3 ani, pot să iau chiar 100 de milioane de euro”.

„Refuz oferta pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, și o să iau, pentru că el e titular la 18 ani și nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau?”, a mai spus patronul de la FCSB.

Între timp, explozia lui Popescu s-a mai domolit, iar tânărul fotbalist s-a accidentat în luna septembrie. În acest sezon, Popescu a înscris 3 goluri în 11 meciuri. Anul trecut a adunat 4 goluri și 8 pase decisive în 34 de partide.

VIDEO. Florin Manea nu l-a vrut pe Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali: „Superficial”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Topul portarilor de la primele 5 clasate » Cristi Bălgrădean, o forță. Andrei Vlad, o deziluzie!

Rapid, singură împotriva campioanei » 3 metode prin care poate depăși diferența față de CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
legio.sud
legio.sud  •  16 Octombrie 2021, 16:05
Postat de freddy pe 16 Octombrie 2021, 11:02

Oare cat o costa Pacionel? Si oare cum l-ar vinde armata? Ca e probabil obiect de inventar...

Daa pacionel asta și frati-su când i-a răpit prodanca și i-a dus in curtea lui Gigi ce bairam era , ca super valori ca la Craiova Mogosanu nu-i aprecia , ca bla, bla , bla , i-a aburit prodanca si pe taica-su și pe Gigi , i-ai Gigi ca sunt valori și teapa nu sunt nici măcar anonimi . Nu le-a mai plăcut la Craiova ca nu-i folosea Mogosanu prea mult … chipurile , dar asta este părinți fraieriți de prodanca ca și in cazul lui Florin Ștefan , le-a cerut părinților ăstuia 500k euro sa rezilieze cu ea , de unde sa aibă aia atâta bănet …? Omul se pierde , oricum prodanca l-a coborât și pe Gangioveanu pe vremuri când i-a promis marea cu sarea … și …?

m4blue88
m4blue88  •  16 Octombrie 2021, 14:25

Ia Gigi 3 meleoane si pe asa!

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  16 Octombrie 2021, 14:10

Cu sutele de milioane luate de Gigi pe Tanase, Coman, Vana, Panturu, etc, nu mai conteaza inca 100 pe Popescu! La mai mare!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează