FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB l-a salvat! Ioan Hora era gata să renunțe: „Mi-a spus că se lasă de fotbal dacă nu primește 10.000 de euro!”

Ioan Hora la primul antrenament cu FCSB // Foto: Cristi Preda
Ioan Hora la primul antrenament cu FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 10:38

FCSB // Jurnalistul Cristian Cucolaș susține că a avut o discuție cu Ioan Hora (30 de ani), după ce atacantul s-a despărțit de Elazıgspor și jucătorul i-a mărturisit că vrea să renunțe la fotbal. Oferta celor de la FCSB l-a făcut să se răzgândească.

„El a spus foarte clar când a terminat contractul cu Elazigspor că ori primește o ofertă de 10.000 de euro, ori se lasă de fotbal. El avea oricum un confort financiar bun. Sper să nu se supere că am dezvăluit asta. Îl cunosc de la 19 ani, e un jucător care se adaptează pe un joc de contraatac. Sper să aibă rezultate remarcabile”, a declarat jurnalistul Cristian Cucolaș la TV Digi Sport.

10.000 €e salariul lunar pe care-l are Hora la FCSB

Ionuț Badea, fostul secund de la națională, i-a făcut și el o caracterizare lui Ioan Hora.

„Eu îl văd necesar pe Hora la FCSB pentru că e un profil diferit față de Gnohere. A fost pe lista noastră pentru națională. Hora e tipul de atacant exploziv. Aduceți-vă aminte de perioada de la Pandurii. Are experiența unui jucător matur. E tipul de jucător introvertit, nu prea intră în discuții cu alți jucători”, a explicat Ionuț Badea.

În această iarnă, Hora a mai fost dorit la Gaz Metan și Dinamo. Ioan Hora a mai jucat la UTA, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg.Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. 

300.000 €este cota lui Ioan Hora, potrivit transfermarkt

19 goluri a marcat Hora pentru Pandurii în sezonul 2015-2016, când a fost golgeterul Ligii 1 

 Citește și:

IOAN HORA LA FCSB // EXCLUSIV Clauza impresionantă pe care Becali i-a pus-o lui Hora + ce prime poate încasa atacantul

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
catalin_cj
catalin_cj  •  22 Ianuarie 2019, 16:22

Un transfer prost. Fcsb e echipa de posesie și de atac pozitional, prea puțin de contraatac. La ce echipe sunt în România trebuia un atacant cu joc de cap și de careu, pentru ca au jucători de posesie și cu pasa. În afara de CFR și Craiova nimeni nu i-a dominat pozițional și sa le ofere spatii. Iar pentru contraatac au 3 jucători mult mai buni decât Hora. Man, Tănase și Coman sunt peste el la orice capitol.

martinpen
martinpen  •  22 Ianuarie 2019, 15:52
Postat de star_bucuresti pe 22 Ianuarie 2019, 15:20

am adus pe bani putini golgheterul ligi 1 de acum 2 sezoane. eu spun ca este foarte bine. are totusi,doar 30 de ani. cred ca prin golul lui hora o sa devenim campioni in acest an. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Aha, deci tu l-ai adus. Bine ca stiu. Ce ai mai facut altceva?

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  22 Ianuarie 2019, 15:53
Postat de fcsbsibklinadn pe 22 Ianuarie 2019, 15:22

Messi este messi, are totusi 31 de ani, Hora are doar 30, mai are timp.

prostul asta il compara pe hora cu messi :))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează