FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se mută din București! Unde vrea să joace echipa lui Becali: „A sunat domnul Argăseală”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2021 13:45 / Actualizat joi, 11 martie 2021 14:04

Confruntarea de vinerea viitoare, 19 martie, cu CFR Cluj va însemna ultimul meci pe care FCSB îl va putea disputa în actualul campionat pe Arena Națională. 

După acest joc, Liga 1 se va întrerupe timp de două săptămâni, perioadă în care naționalele joacă în preliminariile CM și la turneul final al CE de tineret.

După aceea, din aprilie, stadionul va fi predat către UEFA, în vederea organizării Euro de seniori, de la vară. Și nu se vor mai disputa aici partide, ultima confruntare urmând să fie România - Germania, pe 28 martie! 

FCSB a luat în calcul trei variante, Pitești, Giurgiu și Buzău.

FCSB va juca la Pitești 

Pentru început, cei de la FCSB au sunat la FC Argeș pentru a cere să joace la Pitești meciurile din play-off-ul Ligii 1. 

„Domnul Argăseală l-a sunat pe Jean Vlădoiu pentru a se interesa dacă pot veni aici în play-off. Din partea noastră nu este nicio problemă, însă nu noi decidem, ci primăria. Noi suntem chiriași. Mai departe nu am ce să vă zic, domnul primar vă poate lămuri”, a spus Bogdan Stoica, președinte FC Argeș. 

M-ați luat pe nepregătite, nu m-a sunat nimeni de la FCSB până în acest moment. Nici nu știu ce să vă zic și nici lor nu știu ce le pot spune. Vrem să așteptăm și noi să vedem unde vom fi la finalul sezonului regulat. Dacă am fi pe loc de play-off sau vom juca în play-out, situația poate fi diferită. Nu știu să vă zic nimic. Nu m-a sunat nimeni până acum, nu s-a ajuns la mine
- Cristian Gentea, primar Pitești 

10.000 de leicostă închirierea stadionului FC Argeș dacă meciul se joacă fără nocturnă

20.000 de leieste tariful pentru stadionul ”Nicolae Dobrin” în nocturnă

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cifrele nu mint! E prea slab pentru Liga 1 » Pariul lui MM Stoica, dezastru la FCSB

Cod galben pentru derby! Jucătorii de la FCSB și CFR Cluj care sunt în pericol de suspendare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (106)
arestat123
arestat123  •  11 Martie 2021, 22:42
Postat de johnwick pe 11 Martie 2021, 22:23

dai un ban, da stai în față. tu stai pe ajutor, te oftici.

Tu cum stai cu licorile pe caietul tavernei?

johnwick
johnwick  •  11 Martie 2021, 22:23
Postat de sasesase pe 11 Martie 2021, 17:40

*** incearca din rasputeri sa gaseasca un stadion cat mai aproape de Bucuresti si obligatoriu legat de autostrada sa aiba perlele unde conduce cu permise din Ucraina si Moldova! Circul asta nesimtit al lui ciobete gheorghe trebuie inchis, desfiintat, interzis! FCSB este cea mai mare rusine a fotbalului romanesc , mult mai mare decat FC Olt, Victoria Bucuresti, Flacara Moreni sau Inter Sibiu!

dai un ban, da stai în față. tu stai pe ajutor, te oftici.

rocky5
rocky5  •  11 Martie 2021, 22:22

*** schimbă iar ***? :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează