FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă, conferință fulger de 8 minute! De ce se teme în perspectiva meciului cu Clinceni: „Există o scădere!”

Articol de , - Publicat duminica, 09 februarie 2020 12:30

FCSB va juca luni contra celor de la Academica Clinceni, luni, iar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a susținut o conferință de presă care a durat aproximativ 8 minute.

  • FCSB - Academica Clinceni se joacă luni, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Antrenorul roș-albaștrilor se teme înainte de meciul cu Academica Clinceni, spunând că jucătorii lui ar putea să nu fie concentrați pentru duelul cu echipa nou-promovată. 

„Suntem înaintea unei partide dificile. Cei de la Clinceni au un lot bun și joacă un fotbal modern. Faptul că joacă împotriva noastră le va da un plus de adrenalină și entuziasm. Cele trei puncte sunt importante. E important meciul pentru că în trecut au fost probleme cu echipele mici. Trebuie să capacitez jucătorii și să-i fac să fie 100% concentrați. Meciurile care au rămas sunt cele mai grele. Există o scădere de concentare. Dar nu e o problemă. E specifică vârstei.

Nu sunt meciuri ușoare pentru FCSB. Un meci cu FCSB îți poate salva sezonul. Există dorința și motivarea de a-i încurca pe cei mari. E normal. Totul depinde de noi. Nu contează înfrângererile CFR-ului. Trebuie să câștigăm noi totul. Pe mine mă interesează doar ce face FCSB! Vreau să câștig toate meciurile”, a declarat Bogdan Vintilă.

 „La meciul cu Voluntari au fost anumite aspecte care m-au nemulțumit. Sper ca următorul meci să nu mai fie” 
Bogdan Vintilă 

„Ne dorim să avem suporteri mai mulți în tribună. Avem nevoie de toate pârghiile posibile pentru a câștiga acest campionat”
 Bogdan Vintilă

VIDEO » Conferința lui Bogdan Vintilă

MATCH PREVIEW FCSB - CLINCENI 

Citește și: 

Gigi Becali a uitat de Florinel Coman și Dennis Man! Mizează toți banii pe Olimpiu Moruțan: „Îl voi vinde pe cei mai mulți bani! Îl iubesc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Februarie 2020, 21:24
Postat de Danut Ognean pe 09 Februarie 2020, 15:04

si tie i-ti da cu plus *** fara bacalaureat

„i-ti”... Ești irecuperabil, Ognene! :-)

johnwick
johnwick  •  09 Februarie 2020, 19:36
Postat de rocky2 pe 09 Februarie 2020, 15:52

"Avem nevoie de toate pârghiile posibile pentru a câștiga acest campionat” Este singurul adevăr spus de Vintilă!

da ce, numa kvsc are voie?

rocky2
rocky2  •  09 Februarie 2020, 15:52

"Avem nevoie de toate pârghiile posibile pentru a câștiga acest campionat” Este singurul adevăr spus de Vintilă!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close