FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica, dezamăgit de alegerea lui Alexandru Chipciu: „L-am întrebat dacă e nemulțumit de lipsa unei oferte de la Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 18:03

Alexandru Chipciu (30 de ani) s-a înțeles cu campioana CFR Cluj. Mihai Stoica a explicat de ce internaționalul român nu a ajuns la FCSB și s-a declarat dezamăgit de postura în care îi pune această mutare.

Alexandru Chipciu este unul dintre fotbaliștii favoriți ai directorului sportiv de la FCSB. Mihai Stoica spune că a discutat cu mijlocașul revenit de la Anderlecht în Liga 1 și că acesta nu ar accepta o eventuală ofertă din partea lui Gigi Becali.

Mihai Stoica: „Nu s-ar fi întors la FCSB”

„Dacă Chipciu ar fi avut o singură propunere, cea de la CFR, aș fi fost doar supărat. Nu pe el, ci pe natura situației. Faptul că a respins o ofertă mai bună financiar dintr-un campionat mult mai puternic decât Liga 1 și a ales să ne (să-mi) fie adversar m-a dezamăgit. 

L-am întrebat dacă l-a nemulțumit absența unei oferte din partea lui Gigi Becali. A negat categoric, spunându-mi răspicat că nu s-ar fi întors. Când mi-a cerut sfatul, i-am spus să aleagă ce crede el că e mai bine pentru el și familia lui și să nu țină cont de relația noastră pentru că au fost și sunt situații în care joacă frate contra frate. Dacă asta înseamnă că am blocat transferul lui la Steaua, așa am făcut”, a scris Mihai Stoica pe facebook. 

VIDEO // Nedelcu, despre trasnferul lui Chipciu la CFR Cluj

Vezi și:

FCSB - FC BASEL 0-1 // Dragoș Nedelcu, dezamăgit de transferul lui Chipciu la CFR Cluj: „L-am fi vrut coechipier, dar nu mă surprinde că a ales să meargă acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
danny_l
danny_l  •  17 Ianuarie 2020, 08:57

Lasă că e bine ptr el la CFR,poate prinde Nationala,cu Dan Petrescu,la FCSB exista riscul de a fi rezerva cuiva, să fie sănătos și să poată juca, Rădoi are nevoie de el.

lixandru88
lixandru88  •  17 Ianuarie 2020, 08:20
Postat de tatastrumf pe 17 Ianuarie 2020, 03:21

Cat am sa rad cand *** o sa intre iar in insolventa, ca acum 5 ani, si o sa apara iar in Liga 1 sa mai faca putin Romania de ras , pierzand cu ospatarii si bucatarii de la Dudelange :)))

Mai bea și apă! FC FCSB dispare!

tatastrumf
tatastrumf  •  17 Ianuarie 2020, 03:24

Daca Gigi il vroia la Steaua pe Chipciu, acum Chipciu se antrena cu Steaua. Dar oricum , Chipciu merita tot respectul, este un stelist adevarat. Cu jucatori ca el a dus Gigi pe Steaua in Europa de 14 ori in ultimii 16 ani !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează