FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Galeria FCSB și-a pierdut răbdarea » Mesaj pentru MM Stoica: „Ieși, frate, și apără clubul! Să nu încercați să băgați rezervele cu CFR Cluj”

Lui Mihai Stoica i se cere să o apere pe FCSB după greșelile arbitrajelor
Lui Mihai Stoica i se cere să o apere pe FCSB după greșelile arbitrajelor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 17:46 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 18:56

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a avut un mesaj categoric către conducerea FCSB, în special către Mihai Stoica.

Acesta i-a cerut lui MM Stoica, managerul general al clubului, i-a spus să apere mai des echipa după greșelile de arbitraj împotriva roș-albaștrilor.

„Văd că nimeni din conducerea nu mai iese să apere echipa! Doar noi, suporterii, sărim la gâtul arbitrilor când apar greșeli. Aș ruga conducerea, de la Gigi în jos, să ia atitudine față de măgăriile astea!

MM e tot fratele meu, nu e nicio problemă că e supărat pe mine. Îl respect, dar îl rog să ia atitudine față de ce se întâmplă. Nu se poate să îi lăsăm chiar așa! Noi suntem în spatele lor, reacționăm, criticăm, dar el face parte din club. Îl rugăm să apere clubul! Ieși, frate, și apără echipa! Noi suferim. Și tu suferi când stai în tribună și vezi că ăia își bat joc de echipă! Ieși, frate, și spune! Apără echipa! Fii MM ală pe care îl știam eu!”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

Mustață: „Să nu băgăm rezervele cu CFR Cluj”

În plus, Mustață le-a cerut roș-albaștrilor să folosească titularii în meciul din Supercupă, joi, cu CFR Cluj.

„Mai atrag atenția asupra unei chestii.  Să nu încercăm să băgăm rezervele la Supercupă! Știu că avem accidentări, dar nu trebuie să menajăm pe nimeni! Nu există loc de menajat! Avem 11 finale. Mai avem două obiective din trei, campionatul și Supercupa”, a spus liderul galeriei.

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Ofertă uriașă primită de FCSB pentru Moruțan! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

După Florinel Coman, FCSB a mai pierdut doi titulari pentru play-off » Veste proastă pentru Toni Petrea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
fcarmatacsa
fcarmatacsa  •  14 Aprilie 2021, 13:35
Postat de napocarepublic pe 13 Aprilie 2021, 22:54

joci cu rezervele ....osonul pe termen scurt lasa urmari pt tanase ,morutzan etc... la toate meciurile clonei din berceni la care s a cerut control antidoping(si CFR-ul l a cerut) cei care au jucat au fost fara vlaga

Vezi ca ai dat cu mucii in fasole. Pai daca s-a cerut si la meciul cu voi si jucatorii au fost cam desumflati inseamna ca suntem super buni de v-am dat cu terenul in cap, as putea sa spun ca v-am decavat. Eu in locul tau as sta frumos in banca mea, mai ales dupa meciul cu Dinamo...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Aprilie 2021, 03:58

urat sa te injosesti ceri mila de la mm,niciodata,oricum conducerii nu ii pasa de noi suporterii,o spun raspicat,cand era raducan ,ala om respect ce vrei

napocarepublic
napocarepublic  •  13 Aprilie 2021, 22:54

joci cu rezervele ....osonul pe termen scurt lasa urmari pt tanase ,morutzan etc... la toate meciurile clonei din berceni la care s a cerut control antidoping(si CFR-ul l a cerut) cei care au jucat au fost fara vlaga

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close