FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM Stoica, declarații incendiare despre un meci-șoc al FCSB-ului: „Mi-am dat seama că am făcut o tâmpenie”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 20:48

Mihai Stoica, plecat luna trecută din funcția de director sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre parcursul fostei echipe după momentul în care a părăsit echipa. 

Pe un ton ridicat, Mihai Stoica a pus la zid pregătirea meciului cu FC Voluntari, pierdut cu 1-3, în care Vergil Andronache, antrenorul de la acea perioadă, a folosit 4 debutanți: Laurențiu Constantin Ardelean (18 ani), Sorin Dănuț Șerban (19 ani), Marian Cristian Botezatu (18 ani) și Ovidiu Perianu (17 ani, mijlocaș).

„Sincer, am avut la un moment dat senzația că nu se cunosc dimensiunile problemei. Nu știu dacă venise Narcis Răducan. Sau venise și nu știa ce se întâmplă. S-au făcut niște greșeli colosale! Meciul acela cu Voluntari nu trebuia pierdut niciodată, apoi mi-am dat seama că am făcut o tâmpenie că am plecat. FCSB n-avea voie să piardă așa meciul acela! Cum să pierzi așa? 

Cum să-l pui  pe Botezatu fundaș central la un meci de Liga 1? Cum să faci așa ceva? Cum să-l iei pe Ardelean să-l pui atacant? I-am luat pe Ardelean și Perianu la prima echipă în vară ca fundaș centrali! M-am enervat și am zis: «Cine a putut, mă, să facă așa ceva?»  Am primit răspunsul că «a zis domnul Nastai că Ardelean poate juca și acolo»”, a declarat MM Stoica, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB // Mihai Stoica, dezvăluiri colosale » 4 episoade care l-au determinat să plece: „Băi, chiar nu mă mai ascultă nimeni?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
param0unt
param0unt  •  04 Septembrie 2019, 10:30

Nimic despre arbitrajele jenante ale lui deaconu!? Cate penalty-uri a primit fcînb!? Macar asaaa, statistic vorbind...!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Septembrie 2019, 06:46

Mihai este cam...stupefiant în ultima vreme. Gigi și-a dat seama, punându-l pe liber. Când e vorba de brânză și de bani...nu se joacă!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Septembrie 2019, 06:37

Chiar că i-a făcut...praf și pulbere! Mai mult praf...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează