FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Mă oftic! Îmi reproșez zi de zi că nu l-am urmărit” » MM Stoica suspină după cel mai în vogă fotbalist din Liga 1

Jefte Betancor, în duel cu Belu-Iordache / foto: Cristi Preda (GSP)
Jefte Betancor, în duel cu Belu-Iordache / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 18:43 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 19:05

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al vicecampioanei FCSB, își face procese de conștiință: regretă că nu l-a urmărit îndeajuns pe Jefte Betancor (28 de ani), atacantul devenit golgeter la Farul sub oblăduirea lui Gică Hagi. 

Oficialul roș-albaștrilor recunoaște că se „oftică” atunci când îl vede pe atacantul spaniol de la Farul marcând pe bandă rulantă în campionatul nostru. 

„Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi”, a spus MM Stoica, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

„Mă oftic! Îmi reproșez zi de zi că nu l-am urmărit” » MM Stoica suspină după cel mai în vogă fotbalist din Liga 1
Betancor are cifre remarcabile la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com

MM Stoica: „Mi se pune în cârcă și că Deac n-a ajuns la Steaua”

„Mi se mai pune în cârcă și că n-a ajuns Deac la Steaua (n.r. - FCSB). Am discutat cu foarte multe personaje și mi-au spus că Deac nu mai e Deac dacă pleacă din Cluj, în Cluj e împărat. Mi se reproșează că nu l-am vrut pe Burcă. În opinia mea, Miron e mai bun decât Burcă. Miron are capul gras, dar nu e gras. Cântarul nostru costă 4.500 de euro și spune grăsimea, echilibrul muscular. Vârsta lui biologică e de 12 ani. Și Ongenda are capul gras”, a mai spus MM Stoica. 

Cum a ajuns Jefte Betancor în Liga 1

Jefte Betancor (28 de ani), noua senzație din atacul Farului, e golgeterul la zi al Ligii 1. Spaniolul a înscris 7 dintre cele 12 goluri ale „marinarilor” din acest sezon și tocmai ce a semnat un hat-trick de efect în victoria cu Academica Clinceni (5-0).

Gheorghe Hagi a dat o lovitură cu adevărat profitabilă în vară, când l-a luat gratis pe unul dintre atacanții pe val ai campionatului trecut. Jefte Betancor impresionase la Voluntari, unde a înscris de opt ori în ediția precedentă, iar spaniolul a luat cu el forma bună și la malul mării, unde are deja șapte reușite.

Pentru a afla povestea completă a transferului său în România, GSP.ro a luat legătura cu Gabriel Glăvan, fostul șef al departamentului de scouting de la FC Voluntari. Omul care de-a lungul timpului a mai propus și alte nume interesante în Liga 1 a pus ochii pe spaniol și a contribuit decisiv la aducerea lui la Voluntari. Citește AICI restul articolului!

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica surprinde: „Rezultatul cu Dinamo, mincinos! Bonetti ne-a servit-o”

MM anunță următoarele două „perle” de la FCSB: „Va ajunge la națională” / „Îl va egala pe Tavi Popescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
2456334408024644
Vasile Vasile  •  16 Septembrie 2021, 18:46

Sa-i spuna cineva ofticatului ca ar fi trebuit sa-l ia si pe Hagi la fcsb,ca sa aiba betanala aceleasi rezultate ca la Farul!!

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  16 Septembrie 2021, 15:06

MM nu va avea niciodata "ochiul" lui Hagi in analiza jucatorilor de fotbal, mai mult nici parghiile de a lansa un jucator. El este doar un surogat, incult, dezvoltat in fotbalul mare de niste antrenori de varf (Dan Petrescu, Dorinel Munteanu), poate fara ca individul (fara prea multa scoala) sa-si poata dea seama. Rezultatele lui sunt edificatoare chiar si pentru FCSB in perioadele in care echipa nu a avut antrenor de clasa.

1cesare
1cesare  •  16 Septembrie 2021, 13:39
Postat de vehicul pe 15 Septembrie 2021, 23:04

Praful se alege de FC FCSB! :)) Galatasaray le trimit prostul (Morutan) înapoi, fără a plăti nici măcar prima tranșă a transferului. City Insurance a intrat în faliment. Din Europa nu au luat nimic (respect Tattibayev!). Hai să vină și deciziile finale în procesele pe care Steaua București li le-a intentat și falimentul îi mănâncă pe cacarezii impostori din Berceni.

… doar dinam6 …

Vezi toate comentariile (33)
Comentează