FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

FCSB // Negocieri eșuate pe axa FCSB - Voluntari » Combinația refuzată de finul Pandele

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 15:56

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul celor de la FCSB, a acceptat să-i împrumute pe Adi Popa, Salomao, Moutinho și Belu la Voluntari, însă a pus condiții care n-au fost acceptate de ilfoveni.

Voluntari a purtat negoiceri aprinse cu FCSB în ultima perioadă pentru a obține împrumutul a 4 jucători trași pe linie moartă de Becali: Popa, Salomao, Moutinho și Belu. Cu trei dintre ei chiar ajunseseră la un acord, însă pretențiile patronului de la FCSB depășeau cu mult dorința celor de la Voluntari.

NEGOCIERI EȘUATE PE axa FCSB - VOLUNTARI

Ilfovenii se angajaseră să plătească o bună parte din salariile celor patru. Mai exact, Voluntari dorea să achite în jurul a 7.000 de euro din renumerația lunară, iar FCSB să completeze suma în funcție de salariul fiecăruia. Gigi Becali a dat OK-ul, însă a pus o condiție clară. În cazul în care echipa se salva de la retrogradare, efortul financiar făcut de FCSB să fie returnat de echipa controlată de finul Pandele. O condiție care a stopat negocierile, ilfovenii considerând că nu se justifică și s-au reorientat către jucători ca Sanoh, Eric și Morar. 

Salvarea de la retrogradare ar fi transformat acest împrumut într-o datorie de 144.000 de euro către Becali. La Adi Popa și Salomao diferența dintre ce plăteau ilfovenii și ce completa Gigi Becali era de 8.000 de euro, la Moutinho 5.000 de euro, iar la Belu alte 3.000 de euro. Iar în 6 luni suma ar fi ajuns să fie 144.000 de euro, o afacere pentru Becali, lucru declinat categoric de Voluntari. 

Și probabil și principalul motiv pentru care nici alte cluburi nu se ating de jucătorii refuzați la FCSB. Care între timp a renunțat deja la Moutinho, lăsându-l liber de contract.

Achizițiile au ajuns la FC Voluntari

Ilfovenii au mutat important pe piața transferurilor. După Cotolan și Sanoh de la Gaz Metan, FC Voluntari și-a asigurat serviciile lui Eric de Oliveira (mijlocaș ofensiv, 34 de ani), fotbalist lăsat acasă de Viitorul din cauza surplusului de kilograme, dar și Vlad Morar (atacant de 26 de ani), campion al României și el cu echipa lui Hagi.

Primul a semnat un contract pe un an și jumătate, iar al doilea doar pe șase luni, însă cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Ambii au ajuns azi în cantonamentul din Belek. În plus, în stagiul de pregătire este și Nicușor Craiu, mijlocaș central de 20 de ani care a trecut pe la Real Madrid.

CANTONAMENT FCSB » Pintilii jucător-antrenor la antrenamentul de astăzi

vezi și:

CFR CLUJ // EXCLUSIV TAS a întors decizia! Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri primită de campioana României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
167225187819841
Valentina Adam  •  15 Ianuarie 2020, 02:33

Hei jurnalistule!!!! Caragiale a glumit când a zis "renumeratie"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează