FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Uitați-vă la asta și veți vedea din ce direcție se conduce” » Detaliul care arată că tot Becali comandă la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 09:52 / Actualizat duminica, 14 august 2022 11:52

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB.

La instalarea lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor, Gigi Becali a promis că în primele 15 meciuri nu se va băga peste deciziile antrenorului, dar Dumitru Dragomir este de părere că tot omul de afaceri dictează totul la club și dezvăluie care e detaliul care îl dă de gol.

Ilie Dumitrescu, fermecat de unul dintre jucătorii transferați recent de FCSB: „E cel mai bun din România”
FCSB
Ilie Dumitrescu, fermecat de unul dintre jucătorii transferați recent de FCSB: „E cel mai bun din România”

Dumitru Dragomir e sigur că Becali se implică la FCSB și în mandatul lui Dică

„Vezi de treabă, că n-a scăpat (n.r. - de Becali), dar Dică este un tip diplomat. Îmi place de el. Bravo lui! Uitați-vă pe ce mână e pusă banderola și vă dați seama din ce direcție se conduce.

 Știu (n.r. - că și Hagi primise banderola de tânăr de la Lucescu), dar Hagi era Hagi. Comparația e exagerată, totuși. Octavian Popescu este un copil talentat, poate ajunge un fotbalist bun, dar nu e de comparat cu Hagi”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Florinel Coman este în prezent căpitanul FCSB, iar în absența lui banderola stă pe brațul lui Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali.

Cum i-a făcut Becali echipa lui Dică » 3 jucători nu pot lipsi din primul „11” de la FCSB

Nicolae Dică a negociat cu Becali o libertate pe care nu a avut-o Anton Petrea, antrenorul pe care l-a înlocuit fostul internațional. El ar avea dreptul să aleagă titularii și schimbările din timpul partidelor, ceea ce e remarcabil, dată fiind metoda de lucru obișnuită de la FCSB.

Doar că el primește de la o zi la alta atâția titulari de neclintit încât libertatea aceea îi este restrânsă încontinuu. 

Becali l-a lăudat insistent pe Dawa, pe care el l-a achiziționat împotriva opiniei pe care o aveau colaboratorii din club. Doar el l-a considerat pe african un fundaș excelent și acum vrea să-l vadă titular: 

„E cel mai bun apărător, n-are cum să lipsească din echipă". Apoi i-a mai trasat lui Dică o sarcină: Miculescu și Cordea, mijlocași dreapta amândoi, trebuie să se afle pe teren în același timp. „Mi-a promis că are o soluție ca să fie amândoi titulari", a povestit Gigi concluzia discuției pe care a avut-o cu antrenorul.

Dică trebuie să mai păstreze și alți jucători în formula de bază. Portarul Târnovanu e urmărit de echipe din străinătate, deci a devenit o marfă bună care trebuie să fie expusă meci de meci. Octavian Popescu nu are cum să lipsească nici el dintre titulari, pentru că are statutul unei perle de zeci de milioane de euro, nu pe al unui fotbalist obișnuit.

Partenerul lui Dawa din centrul apărării trebuie să fie Tamm, pe care Becali l-a lăudat, de asemenea, într-o comparație cu Bouhenna. Iar fundaș stânga poate fi doar Radunovici, din moment ce Gigi a spus că nu vrea să-l mai vadă pe Sorin Șerban în formația de start.

VIDEO Totul despre FCSB - Chindia Târgoviște

 Citește și:

Nicolae Dică a explicat ce sfat a primit de la Adrian Mititelu: „Sper să nu se supere pe mine că-l zic”

Mihai Stoica anunță meciul în care David Miculescu revine pe teren pentru FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
adriann_
adriann_  •  15 August 2022, 12:43
Postat de dobrin pe 14 August 2022, 14:05

Banderola ca banderola, dar cea mai haioasa faza a fost cu Florinel Coman care s-a "accidentat" subit la pauza, iar dupa meci s-a facut bine instantaneu :)))))

Miracole in Berceni :))

johnny2
johnny2  •  15 August 2022, 00:51

Dica e super-antrenor pentru ca reuseste sa faca echipa sa joace bine chiar daca se baga Behali. Sper sa ajunga la Nationala ca principal intr-o buna zi.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  14 August 2022, 22:07

Sintem rusinea planetei, doar la noi un puscarias mai face echipa!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează