FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Nicolae Dică și greșeala fatală care l-a costat postul la FCSB: „Nu poți fi așa în vestiar!”

Nicolae Dică a avut o relație apropiată cu jucătorii săi // FOTO:GSP
Nicolae Dică a avut o relație apropiată cu jucătorii săi // FOTO:GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 17:05

Nicolae Dică, 38 de ani, a fost demis la finalul anului trecut de la FCSB, iar Mihai Stoichiță, directorul sportiv de la FRF, a vorbit despre cauzele care au dus la debarcarea antrenorului. 

Oficialul Federației îi reproșează lui Dică faptul că s-a apropiat prea mult de jucători, știrbindu-și astfel din autoritatea vestiarului. 

Nicolae Dică aici a greșit, că s-a apropiat prea mult de jucători! Nu poți fi «Nick» în vestiar, niciodată. A pierdut din autoritate!

În vestiar nu este democrație, ci autocrație. Eu am avut parte de antrenori care au codus și care nu s-au lăsat conduși de vestiar. La Steaua au fost prea multe conflicte, cu Alibec, cu Budescu. Trebuie să te pună pe gânduri aceste lucruri. Dică aici a greșit”, a spus Stoichiță, la TV Digi Sport.

Nicolae Dică a petrecut un an și jumătate pe banca celor de la FCSB, perioadă în care nu a câștigat nici măcar un trofeu.

Vezi și: Teja n-a fost jucător, dar a pregătit fotbaliști » Cum a alcătuit antrenorul FCSB-ului cele două echipe din vedete cu care a lucrat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
sooos1ck
sooos1ck  •  13 Ianuarie 2019, 12:58
Postat de Florea Paun pe 12 Ianuarie 2019, 16:04

Nu stiu ce autoritate avea Dica in vestiar. Stilul lui nu era nici ca jucator agresiv si artagos.Dar cind ca antrenor dai declaratii despre jucatori si ei sint Bizo, Budi, Pinti si alte diminutive de astea de bebelusi.....

E la inceput si el, a facut cum a crezut ca e mai bine, asa facea si Reghe si i-a mers!

233786397008461
Florea Paun  •  12 Ianuarie 2019, 16:04

Nu stiu ce autoritate avea Dica in vestiar. Stilul lui nu era nici ca jucator agresiv si artagos.Dar cind ca antrenor dai declaratii despre jucatori si ei sint Bizo, Budi, Pinti si alte diminutive de astea de bebelusi.....

masinameaeata
masinameaeata  •  11 Ianuarie 2019, 23:39
Postat de gigi_becali_9 pe 11 Ianuarie 2019, 18:39

Ti-am dat like pentru ca imi place cum te oftici :))) Steaua e Steaua, aia de la Clubul Sportiv al Armatei sunt alt club , chiar asa ii si cheama : CSA !! :)))

Ha, ha, ha, cum ai zis ca fcsb e Steaua??? Poate in pipera sau la tine acasa, stau lucrurile in felul asta, in Romania, asa cum a decis ICCJ, Steaua = CSA. Invata sa citesti, vezi poate te uiti pe portalul instantelor de judecata si vezi acolo ce scrie, dar cu prostani inculti si needucati, e bine sa nu incerci sa-i convingi!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează