INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB nu mai sperie pe nimeni în Europa » Reacție categorică după tragerea la sorți: "Mai ușor nu se putea. Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum nu e de netrecut"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 17:55

FCSB și-a aflat azi unul dintre posibilii adversari din turul III al preliminariilor Europa League. În cazul în care o înving pe Rudar Velenje, roș-albaștrii vor da peste învingătoarea "dublei" Hajduk Split - Slavia Sofia, duel unde croații pleacă favoriți. 

Presa din Croația a primit cu entuziasm vestea că ar putea da peste FCSB în următorul tur și nu se sperie deloc de cea mai titrată echipă a României. 

"Ce noroc pentru Hajduk Split! Aceasta este cea mai uşoară tragere la sorţi. Mai uşor nu se putea pentru Hajduk! Steaua a fost cândva un nume glorios, dar acum nu este de netrecut. După mult timp, Hajduk are noroc la tragerea la sorti", a notat publicația Slobodna Dalmacija.

Din componența lui Hajduk face parte și fostul căpitan dinamovist Steliano Filip (24 de ani), care ar putea evolua împotriva rivalei tradiționale a lui Dinamo. 

Hajduk Split s-a înfruntat de 3 ori cu echipe românești în Europa în ultimii 8 ani.

În sezonul 2010-2011, croații au le-au eliminat succesiv pe Dinamo (4-3 la general) și Unirea Urziceni (5-2 la general) din preliminariile Europa League, în timp ce în sezonul 2016-2017 Hajduk a eliminat-o pe Poli Iași în turul II din Europa League (4-3 la general)

HAJDUK Split (CROAȚIA)

- 25.45 milioane de euro cota pe transfermarkt;
Mijo Caktas, mijlocaș  - 2,6 milioane de euro (cel mai valoros jucător); 
- antrenor: Zoran Kopici (40 de ani);
- locul 3 în ultimul sezon, 66 de puncte;
- vara aceasta și-a pierdut portarul, Karlo Letica, vândut pe 3 milioane la Brugge;
- o singură achiziție pe bani, Adam Gyurcso de la Pogon;
- din lotul croaților face parte și Steliano Filip.

Vezi și: Tragerea la sorți pentru Liga Campionilor și Europa League » CFR Cluj, FCSB, U Craiova și Viitorul și-au aflat posibilele adversare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (92)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Iulie 2018, 07:57

Unae sa organizezi tombola si alta e sa dai bani pentru sustinere (sau altfel spus, mercenariat). In plus, nu inteleg ce va intereseaza pe voi regalistii, suporterii lui de 3X femeie ce se intampla la clubul nostru ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  23 Iulie 2018, 22:52

Pai ce!? Nu au croatii dreptate ? Numai sa nu aiba ghinion sa joace cu Rudar Vejlie !

indolentu
indolentu  •  23 Iulie 2018, 21:44
Postat de cetateanul_surmenat pe 23 Iulie 2018, 21:39

***, sau cum iti zici, nu confunda suporterii cu cei din peluze care erau platiti de cioban sa incurajeze echipa, si aici ma refer la bilete, bani pt coregrafii, bani pt deplasari, etc. Nici noi nu vrem sa fim confundati cu o biata echipa de amatori din liga 4 (forever) care a fost UMILITA de academia r. Nu confundati cu echipa 3 in 1 sau de 3 X femeie (a rapidului).

cetateneturmentat atunci de ce va ademeneste cu tombola?daca nici la un meci cu dinamo nu va duceti si nu mai ride de aia peluzarii platiti voi astia prin tombola nu sinteti momiti printr un premiu ca sa va duceti la meci?daca sinteti trup si suflet cu iechipa fece4consoane a lu gigi duceti va ba la meci neconditionat nu cu tombole si alte alea

Vezi toate comentariile (92)
Comentează