FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO KIEV

FCSB // Nu se lasă! Abia revenit după accidentare, Filipe Teixeira e unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB!

Filipe Teixeira și Mihai Teja, în cantonamentul FCSB-ului
Filipe Teixeira și Mihai Teja, în cantonamentul FCSB-ului

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 10:54

FCSB //Filipe Teixeira este un model de pregătire la FCSB, mijlocașul de 38 de ani revenindu-și după o absență de o lună din cauza unei accidentări.

  • Corespondență GSP din Spania

Tocmai de aceea a revenit și la amicale, iar azi va fi din nou pe teren în amicalul cu Dinamo Kiev, care începe la ora 17:00. 

Teixeira se pregătește, uneori, și suplimentar la sală, iar în cantonamentul din Marbella s-a energizat în apa Mediteranei de lângă hotel .

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, nu a uitat că lusitanul a fost printre puținii jucători ce i-au dat mesaj de susținere după îndepărtarea de la echipă: "Filipe este un monument de profesionalism. A plecat accidentat de Sărbători și acum este pregătit din punct de vedere fizic".

Vezi și: EXCLUSIV Caracterizare la superlativ pentru ultimul transfer de la FCSB: „Mănâncă pe pâine fundașii. E fotbalist, ce vorbim?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează