FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Carlos Fortes acum, Andrei Ivan la vară! Gigi Becali a anunțat noua lovitură dată de FCSB + detaliile mutării

Carlos Fortes e noul jucător al FCSB--ului // FOTO: GSP
Carlos Fortes e noul jucător al FCSB--ului // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 22:06

FCSB a mai dat o lovitură pe piața transferurilor în aceeași zi în care s-a înțeles cu Adrian Stoian. Gigi Becali s-a ținut de promisiune și a anunțat luni seară că s-a înțeles cu Gaz Metan pentru transferul atacantului portughez Carlos Fortes, 23 de ani, care vine sub formă de împrumut.

UPDATE 22:15

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a confirmat înțelegerea dintre FCSB și Gaz Metan pentru GSP.RO: ”Este adevărat, am ajuns la un acord pentru un împrumut până în vară cu opțiunea unui transfer definitiv. Vom primi o sumă de bani și pentru împrumut. Am ales să păstrăm și 10% dintr-un viitor transfer. Dacă jucătorul se va înțelege cu FCSB, marți va intra în cantonamentul echipei”.

UPDATE 22:00

Gigi Becali a anunțat că atacantul pe care îl va aduce FCSB în această iarnă este Carlos Fortes, vârful celor de la Gaz Metan. Informația fusese lansată de Ilie Dumitrescu înainte ca patronul celor de la FCSB să intre în direct la TV Digi Sport: „Mi-a dat Gigi mesaj că l-a luat și pe Fortes. Mi-a trimis mesajul acum”. 

Clauză de 5 kilograme!

„I-am spus lui Teja că-i fac toate poftele și-i aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm în atacant că poate vând pe cineva. Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. 

Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a declarat Gigi Becali, la sursa citată.

CIFRELE LUI FORTES ÎN LIGA 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

Ivan din vară

Becali a confirmat și negocierile pentru Andrei Ivan, 22 de ani, informație oferită în exclusivitate de GSP.RO, însă transferul acestuia se poate realiza abia la vară. Atacantul este împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena până la finalul sezonului.

„Am încercat să-l iau pe Ivan, dar el avea o anumită clauză la Rapid Viena și nu putea pleca până în vară”, a mai spus latifundiarul în această seară. 

Rapid Viena avea clauză de cumpărare pentru Ivan și era nevoită să plătească 1,5 milioane de euro pentru a-l lua, sumă pe care probabil o va plăti FCSB.

1.500.000 €este cota pe transfermarkt a lui Andrei Ivan 

Știrea inițială

Gigi Becali anunțase încă din cursul zilei că e extrem de aproape de a rezolva transferul unui nou atacant. 

„O să mai vină încă un atacant. Avem nevoie de încă unul. Facem tot ce e posibil ca să luăm campionatul. E rușinos pentru noi dacă ratăm iar titlul. Pe Pușcaș am oferit 3 milioane de euro, dar nu a vrut el să vină. Nu e el cel pe care îl vreau. Voi sigur îl știți! (n.r jurnaliștii) Și Teja îl vrea pe atacantul pe care eu vreau să-l iau”, mărturisise Becali cu doar câteva ore înainte de a confirma transferul lui Fortes. 

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali a recunoscut TOT! Suma halucinantă pentru care l-a luat pe Stoian + cum a fost convins să-l transfere: „Nici nu-l știam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
daniaania
daniaania  •  15 Ianuarie 2019, 09:48

Nu v-ati saturat de acest subiect ???

ray51
ray51  •  15 Ianuarie 2019, 09:28

0 - adica zero barat !

mdf.
mdf.  •  15 Ianuarie 2019, 08:09

exclusiv,fc fcsb nu ia nici acum titlul iar nea jiji pune lacatul, gigistii raman fara echipa. 2019 o sa fie un an superb.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează