FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / VIDEO Octavian Popescu, pe radarul lui Juventus: „Da, m-au întrebat de el, îl monitorizează”

Octavian Popescu, FCSB
Octavian Popescu, FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 11:26 / Actualizat joi, 13 mai 2021 14:16

În sezonul în care a ajuns la prima echipă de la FCSB, Octavian Popescu (18 ani) a atras atenția colosului Juventus.

Promovat la prima echipă în toamna anului trecut, Octavian Popescu a avut o creștere impresionantă. Folosit ca „aripă” stânga sau dreapta, dar cu precădere în banda stângă, Popescu a înscris 4 goluri și a creat alte 7, prin pase decisive sau penalty-uri obținute. 

La doar 18 ani, Octavian Popescu pare a fi unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai Ligii 1, iar cluburi importante au început să se intereseze de el. Printre acestea se numără Juventus, club unde se află un alt român, Radu Drăgușin.

VIDEO. Florin Manea: „Cei de la Juventus m-au întrebat de Octavian Popescu”

Prezent la GSP Live, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a susținut că a fost întrebat de un oficial de-ai lui Juventus despre Popescu.

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. «Da, e un copil bun, are calitate», am răspuns. El e și prieten cu Radu (Drăgușin), au crescut împreună, au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo. 

Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la Steaua (n.r. - FCSB) și să faci diferența atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea la GSP Live. 

Popescu a apărut în prima ligă pe 20 septembrie anul trecut, într-o victorie cu FC Argeș, 3-0. A fost lăudat și creditat ca un talent imens. Gigi Becali a pronunțat un preț de 20 de milioane de euro, iar Ioan Becali a povestit că pe mijlocașul ofensiv îl urmărește deja Manchester City, pe lângă Juventus. 

700.000 de eurovalorează Octavian Popescu, conform transfermarkt.com. Mijlocaș ofensiv, el a ajuns la cea mai bună cotă pe care a înregistrat-o în carieră

Citește mai multe știri despre FCSB:

Impresarul lui Olimpiu Moruțan, acuzat că minte: „Am vorbit cu scouterul șef al lui Conte. M-a întrebat «Cine e Moruțan?»”

Gigi Becali i-a spus că e „vai de mama lui”, Adi Popa nu i-a rămas dator: „Asta îi transmit eu dânsului!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
fcsb_umilinta
fcsb_umilinta  •  14 Mai 2021, 10:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aurelianionut
aurelianionut  •  13 Mai 2021, 21:32

Si asta a fumat leustean:))))

853246084756615
Marcel Popa  •  13 Mai 2021, 19:14

Daca esti urmarit este bine, e rau daca te cumpara si stai rezerva.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează