FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Olimpiu Moruțan, șantajat online! I se cer 5.000 de euro pentru a-și recupera contul de Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 11:53

FCSB. Anul 2020 a început cum nu se poate mai rău pentru Olimpiu Moruțan. Mijlocașul de 20 de ani a căzut în plasa unor hackeri care au pus mâna fraudulos pe contul personal, verificat, de Instragram.  

După ce-a apăsat pe un link fraudulos venit pe adresa de mail, hackerii au pus stăpânire pe contul mijlocașului. Toate postările fotbalistului au fost înlocuite cu fotografii ale unor personalități din Arabia Saudită, iar toate pozele lui personale au fost șterse. Mai mult, în noua descriere a contului apare textul: „Profilul oficial al Înălțimii Sale Prințesa Haifa al Saud. Acesta este singurul cont oficial al său”. 

FCSB // Olimpiu Moruțan, șantajat online! I se cer 5.000 de euro pentru a-și recupera contul de Instagram

Degeaba a încercat să-și recupereze contul în ultimele zile. Fără rezultat! Cei care au pus mâna pe el nu vor să-l cedeze gratis și i-au cerut fotbalistului 5.000 de euro pentru acest lucru, a informat Fanatik. Olimpiu n-a dat curs propunerii făcute, iar contul acestuia, cu peste 10.000 de urmăritori, nu mai poate să fie accesat de către acesta.  

9.000 de euroeste salariul lunar al lui Moruțan la FCSB

900.000 de euroeste cota de piață a lui Olimpiu Moruțan conform transfermarkt

1.000.000.000de utilizatori ai Instagram au fost expuşi atacurilor hackerilor

Citește și:

Harlem Gnohere nu a făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Spania. Ce se întâmplă cu „Bizonul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează