FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Interes tot mai mare pentru Moruțan! Antrenorul unei echipe tari îl vrea cu insistență

Galatasaray insistă pentru Olimpiu Moruțan // foto: Imago
Galatasaray insistă pentru Olimpiu Moruțan // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 11:13 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 13:54

Olimpiu Moruțan (22 de ani) ar putea următoarea mare afacere pe care o poate face Gigi Becali la FCSB în perioada următoare.

Mijlocașul a avut un sezon bun la FCSB și la naționala de tineret, iar Galatasaray insistă din nou pentru a-l transfera.

Fatih Terim îl vrea pe Moruțan de la FCSB

Presa din Turcia scrie că Galatasaray nu renunță la ideea de a-l aduce pe mijlocașul român, pe care-l urmărește de mai multe luni. 

Potrivit turcilor, antrenorul Fatih Terim este cel care insistă pentru Moruțan, considerând că poate fi un jucător important pentru sezonul următor.

„Negocierile cu Steaua continuă pentru Moruțan, pe care Fatih Terim îl vrea în echipa sa. Cel mai mare obstacol în realizarea transferului este reprezentat de cele 15 milioane pe care le care patronul Stelei”, notează turcii.

De-a lungul anilor, Galatasaray a fost cu ochii pe fotbalul românesc. Nu mai puțin de 13 fotbaliști „tricolori” au evoluat la cea mai galonată echipă din Turcia: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gică Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaş, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici și Florin Andone.

2,8 milioane de euroeste valoarea lui Moruțan potrivit Transfermarkt.com

Al Ain l-a dorit pe Olimpiu Moruțan

În luna ianuarie, GSP.ro a scris despre interesul celor de la Al Ain de a-l transfera pe Olimpiu Moruțan. FCSB primise o propunere de 10,5 milioane de euro, dar Gigi Becali a cerut 14, plus 10% din drepturile fotbalistului, astfel că mutarea a picat.

Olimpiu Moruțan a adunat în sezonul recent încheiat 36 de meciuri, 8 goluri și 15 pase de gol pentru FCSB în sezonul 2020/2021. Olimpiu are o pasă de gol și la echipa națională de tineret, în cele 12 selecții cu care se poate lăuda.

Purtăm foarte multe discuții. Ofertă concretă nu avem pe masă, doar pe cea care a venit de la Al Ain. Sunt multe discuții cu echipe din Europa, chiar ieri m-a sunat un director sportiv din Spania. Cu siguranță va pleca doar în Europa, nu cred că se va mai deschide discuția pe zona arabă, decât dacă va exista o ofertă extraordinar de tentantă.
– Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, la începutul lunii iunie

Becali a refuzat 10 milioane pentru Moruțan

În aprilie, Gigi Becali dezvăluia pentru GSP.ro că a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru Moruțan, pe care a refuzat-o instant. Becali spune că nici 15 milioane de euro nu l-ar mulțumi.

„Moruțan poate va costa 5 sau 3 milioane. Dar poate face și 30. Eu așa vreau. Poate sunt nebun. Alții știu mai bine, iar eu exagerez. Dacă demonstrez de o mie de ori, lumea tot nu crede. E un club din Europa. Nu pot să divulg echipa, nu e frumos. Oamenii au zis ca poate vor reveni și m-au rugat să fie secret”, spunea Becali.

VIDEO Florin Manea nu l-a vrut pe Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali: „Superficial”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Un om important din fotbal e convins că FCSB va lua titul în sezonul viitor » Pe ce se bazează

Strategia lui Becali dă roade! La ce capitol va domina FCSB în sezonul viitor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2021, 19:42

10 mil E pt cine? pt un Nasos, cocosat de 1,72 m care nu a jucat niciodata in Eu L? pe cine mintiti??

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  23 Iunie 2021, 18:30

O caruta de lubenite de la Dabuleni! NUma daca-i vezi mutra si nu-ti trebuie. Poate ca vrea cineva sa spele bani, ca cel de la ***. Probabil ca Jiji a dat inapoi pe alte cai jumate din bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  23 Iunie 2021, 15:32
Postat de fairplayromania pe 23 Iunie 2021, 15:18

Viitorul Şelimbăr oferă 20 milioane de lei vechi + echipament nou......ăsta parcă e ăla care si-a scos tricoul si a primit roşu.... era năduşit :):)

Plus o tuica de la laslas. :))))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează