FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB ar plănui un transfer straniu! Ar vrea să aducă un atacant albanez de 19 ani + reacția lui Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 19:28

FCSB este în căutarea unui atacant, după ce Denis Alibec a fost exclus din lot, iar transferul lui Luka Zahovic a intrat în impas.

Site-ul italian Tuttomercatoweb anunță că FCSB s-ar interesa de atacantul  albanez Samuel Nezha, 19 ani, legitimat la Mestre. Italienii scriu că atacantul este dorit și de elvețienii de la Sion.

Internațional de juniori, albanezul a mai jucat la juniorii celor de la Brescia și de la Vicentino, iar din iulie 2017 este la Mestre. Jucătorul a fost dorit în urmă cu un an și de la Lazio.

"Nu știu cine e. Nu știu despre acest transfer și dacă nu știu eu, nu se face. E exclus să știe altcineva din club și eu să nu știu", a reacționat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: A "explodat" după declarațiile lui Gigi Becali! Impresarul lui Zahovici s-a enervat: "Pac, pac, transferul a picat!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gicab
gicab  •  18 Iulie 2018, 07:45

Acum sa vedem ce alege albanezu între Sion și clona ilfoveană

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2018, 00:42

Păi ăsta nu e transfer, e reîntregirea familiei !

titiduru22
titiduru22  •  17 Iulie 2018, 21:01

Sangele apa nu se face .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează