FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, țeapă cu Moruțan, Coman și Man?! Avertisment direct de la Anamaria Prodan: „Vânzările nu vor mai fi la fel după coronavirus”

Gigi Becali, patronul FCSB, este convins că își va vinde vedetele, în special pe Dennis Man și pe Florinel Coman, pe zeci de milioane, dar primește o veste proastă de la Anamaria Prodan.
Gigi Becali, patronul FCSB, este convins că își va vinde vedetele, în special pe Dennis Man și pe Florinel Coman, pe zeci de milioane, dar primește o veste proastă de la Anamaria Prodan.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 18:19

Gigi Becali, patronul FCSB, este convins că își va vinde vedetele, în special pe Dennis Man și pe Florinel Coman, pe zeci de milioane, dar primește o veste proastă de la Anamaria Prodan.

Impresarul Anamaria Prodan Reghecampf, care apropiată de Becali și FCSB și care-i are în portofoliu pe Dennis Man, Iulian Cristea, Ionuț Panțâru, Darius Olaru sau Lucian Filip, a vorbit despre cum va fi piața transferurilor după pandemia de coronavirus și crede că sumele vor scădea considerabil.

Anamaria Prodan: „Piața va scădea cu 50%”

„Vânzările de jucători vor fi mai puține, sumele de transfer și salariile oferite se vor diminua, piața va scădea cu 50%. Cine nu a vândut până acum va trebui să mai aștepte. Cluburile mari vor rezista. 

Jucătorii au contracte și nu văd cum doar o parte poate modifica un document. Nu ar fi o soluție să scazi 10-20% din contracte pentru două-trei luni. În baza clauzelor de forță majoră, cluburile ar putea să plătească doar 75% din salariul mediu pe economie. Dar sunt jucători cu salarii de 10.000 - 20.000 de euro. Ar lua foarte puțin. N-ar fi exclus ca, dacă se va ajunge la asta, unii dintre jucători să refuze să mai joace, când se va relua fotbalul. Nici cu amenințări nu merge, că și cluburile, și patronii depind de jucători. Soluția este să se ajungă la negocieri”, a declarat Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali spera să dea lovitură cu 3 jucători

Patronul de la FCSB a ales să investească serios în tineri în ultimele sezoane, sperând că va da lovitura pe piața transferurilor. Becali nu s-a uitat la bani și a plătit sume uriașe pe puști promițători, în condițiile în care majoritatea transferurilor din Liga 1 se fac fără bani. Numai cele trei „perle” pe care spera să obțină cei mai mulți bani au costat împreună 4 milioane de euro:

  • Florinel Coman (21 de ani) - transferat pentru 2,5 milioane de euro de la Viitorul în 2017;
  • Dennis Man (21 de ani) - transferat pentru 400,000 de euro de la UTA Arad în 2016;
  • Olimpiu Moruțan (20 de ani) - transferat pentru 1,1 milioane de euro de la FC Botoșani în 2017.

Dacă Olimpiu Moruțan n-a confirmat, Dennis Man și Florinel Coman, continuă să atragă atenția cluburilor din străinătate. Feyenoord a venit la București pentru Man înainte de criza provocată de pandemia de coronavirus (Detalii AICI), în timp ce Orlando City voia să ofere 9 milioane de euro pentru 40% din Florinel Coman. (Detalii AICI) Becali spera să obțină cel puțin 10 milioane de euro pentru fiecare jucător, însă acum s-ar putea să se mulțumească doar cu investiția recuperată!

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până

Citește mai multe știri din Liga 1:

HAOS după pandemie?! Cum văd Giovanni Becali și alți impresari din România piața transferurilor după coronavirus: „Prețuri la jumate”

Gigi Becali amenință: „Dacă FRF nu face cum vreau eu, plec și moare fotbalul!” » Două măsuri radicale propuse

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
109620883845176
Gabriel Topai  •  26 Martie 2020, 02:27

Mai multi bani o sa faca cu oieritul decat cu Moruțan, Coman și Man. Momentan vinde mai repede o oaie cu 400 mii de euro decat pe Moruțan, Coman și Man la un loc. Iar Prodanca o sa faca mai multi bani daca-i mulge oile lui Becali decat din vanzarea de jucatori.

109620883845176
Gabriel Topai  •  26 Martie 2020, 00:29
Postat de rich.randoom pe 25 Martie 2020, 20:38

deci a dat 400 de mii pe man si nu mai poate primi nici 400 demii pe man. genial,esti mai prost ca noaptea baiete. bine ca se desfiinteaza vitanul barzesti si scapam de tine.

400 de mii de euro sunt bani mai Muc cel Mic, cine o sa mai scoata 400 de mii de euro din buzunar de acum incolo ptr. un Muc? Tu?

nojoke
nojoke  •  25 Martie 2020, 23:04

E CARANTINA LA IMPERRATATOUILLE SI BEA NUMA APA...CAND O IA PE FIXURILE CU INJURATURI..E CLAR... :))))))))) MERI BAH LA TOALETA CA A DAT ULTIMA FAZA ..CARBIT 19 PESTE TINE

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close