FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Narcis Răducan chiar și-a intrat în drepturi! Intervenție categorică după meci: „Așa nu se poate continua!”

Narcis Răducan
Narcis Răducan

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 00:00

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Poli Iași, 1-2. Indirect, acesta a solicitat de urgență intervenția lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Vergil Andronachi. 

„E o situație foarte delicată. Trebuie intervenit ferm și rapid, în opinia mea. Vom analiza și vom lua măsurile necesare. Așa nu se poate continua, nu ne îndreptăm spre performanță. Arbitrii au arbitrat bine, i-am felicitat. Preocuparea noastră este să jucăm fotbal, nu să ne raportăm la arbitraj.

Cred că este momentul să luăm decizii. Jucătorii își dau interesul, nu asta este principala problemă. Știu ce este de făcut, cel puțin în perimetrul meu. Ceea ce e important e să luăm deciziile potrivite și să fim inspirați. Suntem pe un loc care nu face cinste clubului, indiferent dacă se numește FCSB sau Steaua. De asta consider cu tărie că trebuie intervenit.

Normal că e în pericol și calificarea în grupele Europa League. Întâlnim un adversar puternic și e normal să fim preocupați. Nu obișnuiesc să dau rapid verdicte, mai ales că la un club profesionist deciziile nu trebuie luate în mod impulsiv, dar trebuie făcut ceva”, a spus Narcis Răducan, la interviurile acordate la finalul meciului. 

Vezi AICI ce a spus Vergil Andronache după meci

Vezi și: 

Basarab Panduru, nemilos cu echipa lui Becali: „E bine că se întâmplă ce se întâmplă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  19 August 2019, 10:57

Cainele moare de.......si toti de grija STELEI.Sunt sigur ca ne vom reveni. SUPORTER la bine si la rau.

917112341694813
Costin Tudor  •  19 August 2019, 09:26

Narcis nu îți uita locul la echipa ! Tu nu ești acolo sa "analizezi și să iei masuri" . Are grijă altcineva să gândească acolo . Tu ești un membru al corului nu solist. Trebuia să o bagi pe aia că nu va interesează campionatul ci banii din EL

226628904800238
Reflector Sv  •  19 August 2019, 09:20

Narcis ai gresit ca te-ai dus sa lucrezi la acest individ ridicol care isi bate joc de fotbal cu nesimtire !!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează