FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // FOTO Narcis Răducan și-a respectat promisiunea » Ce a făcut la primul meci după revenirea la FCSB

Narcis Răducan // foto: Raed Krishan
Narcis Răducan // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 21:59

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // Narcis Răducan a debutat azi în funcția de director sportiv al celor de la FCSB, în înfrângerea cu Poli Iași, 1-2.  Acesta și-a respectat promisiunea făcută la instalare, când a mărturisit în fața jurnaliștilor că nu va sta alături de antrenor pe banca tehnică.

Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei prezent la Pitești, l-a surprins pe Narcis Răducan în lojă, alături de președintele Valeriu Argăseală. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, preferă să nu vină la meciurile jucate în exil, la Pitești. 

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // FOTO Narcis Răducan și-a respectat promisiunea » Ce a făcut la primul meci după revenirea la FCSB

Înainte de meci, la interviul acordat pe gazon, Narcis Răducan a vorbit pe larg despre situația din lotul roș-albaștrilor, dar și despre posibilitatea ca Vergil Andronache să rămână și după meciul de azi la cârma echipei. 

Atmosferă dezolantă în tribune

La partida din această seară, asistența e una extrem de redusă: aproximativ 2.500 de spectatori au venit pentru a-i vedea pe băieții lui Vergil Andronache. Puținii spectatori prezenți în tribunele arenei „Nicolae Dobrin” i-au huiduit pe roș-albaștri după golul încasat de la Frăsinescu în minutul 41.

La meciul de etapa trecută contra celor de la Voluntari, 1-3, găzduit tot în orașul „Gâscanului”, au fost prezenți 2.000 de fani. 

Vezi AICI toate detaliile de la FCSB - Poli Iași!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dorelus
dorelus  •  19 August 2019, 10:23

Domnilor eu pe ăsta niciodată nu l-am văzut cu o coloană vertebrala de o verticalitate neindoelnica... Mai mult se da după val, dealtfel prezența în studioul Digi nu prea joacă în favoarea audientei. Faptul că s-a alăturat oierului fruntaș confirmă ce credeam despre ăsta personalitate. O zi frumoasa Doamne ajută

bombon
bombon  •  18 August 2019, 23:49

Rusine Narcis, mai jos nu se poate.

gazistu
gazistu  •  18 August 2019, 23:18

"***" si asta bani de la ***, pana se prinde Gigi ca il plateste degeaba (ca e fraierit)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează