FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO + FOTO Cine îi mai salvează? Roș-albaștrii sunt în derivă, după a 4-a înfrângere la rând în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 09:00

FCSB a pierdut și cu Poli Iași, 1-2, și a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1. Criza roș-albaștrilor se adâncește și mai mult, iar soarta lui Vergil Andronache pare scrisă. 

La probabil ultimul meci cu Vergil Andronache pe bancă, cu 2.500 de oameni în tribunele arenei „Nicolae Dobrin” din Pitești, roș-albaștrii au dezamăgit crunt în prima repriză. Nu și-au creat nicio ocazie importantă, fiind până la urmă pedepsiți de moldoveni.  
 

În minutul 41, Cosmin Frăsinescu, unul dintre jucătorii reprezentativi ai ieșenilor, a înscris cu capul după o fază fixă. Chiar dacă nici ei n-au contat prea mult în ofensivă în prima repriză, ieșenii au plecat la cabine în avantaj.

Repriza secundă a salvat un meci anost

„Andronache” a.k.a Gigi Becali i-a trimis în teren la pauză pe Ovidiu Popescu și Adi Popa, însă nici mijlocașul revenit în Liga 1 după experiențe la Reading și Ludogoreț n-a reușit să fie decisiv pentru gazde.. 
 

Până la urmă, roș-albaștrii au fost băgați în joc de o eroare a lui Marcel Bîrsan, care n-a văzut cum Ovidiu Popescu a centrat din afara careului la faza în care Tănase a înscris din penalty.

Egalitatea n-a persistat decât 20 de minute. Loshaj, mijlocașul venit parcă de nicăieri la Iași, a înscris cu un șut de la distanță în minutul 73, ce-i drept cu largul concurs al lui Andrei Vlad, care a intervenit târziu și n-a făcut decât să împingă mingea în proprie poartă.

S-a terminat 1-2, iar FCSB rămâne pe locul 11, cu doar patru puncte, suferind cea de-a patra înfrângere la rând în campionat. Pentru echipa finanțată de Becali, urmează turul cu Guimaraes din play-off-ul Europa League, partidă care va avea loc joi.

Ieșenii sunt surpriza plăcută a acestui campionat și se situează pe locul 2, cu 14 puncte, la egalitate cu CFR Cluj. 

 

  • Eroare de arbitraj la faza penalty-ului: Ovidiu Popescu iese cu mingea în afara terenului, dar arbitrul Marcel Bîrsan nu observă și acordă lovitură de la 11 metri (DETALII AICI)

FINAL » FCSB - Poli Iași 1-2

Echipele de start: 

FCSB: A. Vlad - Belu, I. Cristea, Marc,  Panțîru - Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase - M. Roman I, Gikiewicz, Moutinho
Rezerve: Bălgrădean, Crețu, Fl. Coman, Gnohere, Planic, Ov. Popescu, Ad. Popa
Absenți: Momcilovic, Nedelcu, L. Filip, Moruțan, Hora, Man (accidentați), Vînă (neinclus în lot)
Antrenor: Vergil Andronache

Poli Iași: D. Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Breeveld, Loshaj - Hațiegan, Passaglia, F. Cristea - A. Cristea  
Rezerve: Cobrea, Bălan, Danale, Chelaru, Platini, Bîrnoi, Didad Devesa
Absenți: Bădic (accidentat), Horșia (fără drept de joc) 
Antrenor: Mihai Teja

Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Marius Mihai Marica / A2: Marius Nicoară / Observator: Adrian Vidan
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești

2.500 de spectatoriau fost prezenți la meci

+1 FOTO

Vezi și: 

Narcis Răducan, primele declarații ca director sportiv al FCSB: „Nu vreau să fiu mai important decât sunt! Asta e relația cu Becali” » Când alege noul antrenor 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (411)
adriann_
adriann_  •  19 August 2019, 12:08
Postat de catalynn pe 19 August 2019, 08:10

După cum știți FC fcsb se desființează la ptimvara, asta e ultimul ei sezon. Nu pt ca o v-o spun io de ceva vreme, ci pt ca justiția a dat o decizie in 5 Iulie care îngroapă defintiv aceasta clona, spunând ca a fost înscrisă ilegal in competiție și pe cale de consecință toată activitatea sa din 2003 încoace e nula de drept. Se va mai trage puțin de timp cu apelul, însă meciul e jucat, zarurile au fost aruncate, mortul de la groapa nu se mai întoarce, etc. Așa ca ciobanul cash out cat și ce mai poate, ca de exemplu pariind împotriva propriei echipe, așa ca astfel de “surprize” vor mai fi. Desigur încearcă sa prindă grupele EL pt a mai trage și de acolo niște bani frumoși, însă sa speram ca nu se va întâmpla, mai ales ca Vitoria nu e Mlada sau Alaskert ...

Eu cred ca becali nu mai are de mult simtul realitatii. S-a si inconjurat de rude care il periaza nonstop, de yes men ca Lutu, Argaseala samd, nu are pe nimeni acolo care sa-i spuna ca s-a terminat smecheria si vine sentinta definitiva peste ei.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  19 August 2019, 10:30

Sa vina Gigi Becali antrenor, el e singurul care mai poate salva echipa, sa isi ia si nepotii sa ii bage preparatori fizici si or sa faca treaba buna toti.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  19 August 2019, 09:08
Postat de sadikul pe 19 August 2019, 00:52

eu pot sa-ti spun ..felicitari pt ce ati facut in ultimii 10 ani !!! si mai ales ce ati facut anul acesta si va tin pumnii sa va calificati in UCL ..dar legat de fotbalul romanesc ..lasa de dorit ...sunt meciuri in liga 1 ..cum era odata in divizia ONOARE ..te intreb doar atat ..zi-mi 3 jucatori de valoare din liga 1 !!!!

Vinicius, Culio, Tucudean.

Vezi toate comentariile (411)
Comentează
Close