FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 4-0

FCSB - POLI IAȘI // Note GSP: nu Gnohere a fost cel mai bun jucător de pe teren! Cine s-a remarcat în final la FCSB + un fost dinamovist a fost cel mai slab

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 10:31

FCSB a reușit cel mai bun meci din acest sezon, câștigând categoric meciul cu Poli Iași, 4-0.

Echipa lui Nicolae Dică a avut o evoluție excelentă, jucătorii roș-albaștrilor fiind net superiori adversarilor și dominând meciul de la început până la final.  Florin Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Decarul stelist a fost mintea limpede din echipa roș-albastră, oferind și două pase de gol. Tănase a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. 

Atacantul Harlem Gnohere, autor a două goluri, și mijlocașul Olimpiu Moruțan, care a reușit un gol și o pasă de gol, s-au remarcat și ei, fiind notați cu 8.  Fundașul Mihai Bălașa a fost cel mai slab jucător de la FCSB, primind nota 5.

Mijlocașul lui Poli Iași, Ionuț Cioinac, a fost cel mai slab jucător de pe teren, primind nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

clipboard01

Citește și: Victoria cu Poli Iași intră în istoria clubului! FCSB, singura din România care a reușit asta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
corectu
corectu  •  06 August 2018, 13:39

Gnohere este tipul atacantului care da gol daca i se pune o minge "ca pe tava".Si aseara Tanase a facut-o.Daca Coman joaca ca in ultimele meciuri,il va depasi net pe Gnohere.Are inteligenta in joc,simtul portii si e f.dotat tehnic.

832340336969683
Nello Milano  •  06 August 2018, 12:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  06 August 2018, 12:15
Postat de randomm pe 06 August 2018, 12:10

in primul rand este o umilinta suprema ca ti-ai dedicat atata timp stelei,tu nefiind stelist. in al doilea rand,ce legatura are cu ce am spus eu? ii este frica lui talpan sa dea Steaua din liga 1 in judecata in privinta palmaresului,stiind ca pierde cum a pierdut clona cisiu in fazta lui mititelu? ii este foarte frica,de aia nici macar nu s-a gandit vreodata la asa ceva.

"umilinta suprema ca ti-ai dedicat atata timp stelei,tu nefiind stelist"...Fraiere, omul doar a făcut caterincă de echipa federației ! Unde e umilința ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează