FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Radu Banciu a distrus o vedetă de la FCSB, în direct: „Ești prost sau te prefaci? Du-te la faianță!”

Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) l-a criticat pe Florin Tănase (26), mijlocașul lui FCSB, pentru o declarație făcută de acesta la finalul meciului contra Craiovei, 0-0.
Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) l-a criticat pe Florin Tănase (26), mijlocașul lui FCSB, pentru o declarație făcută de acesta la finalul meciului contra Craiovei, 0-0.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 20:11 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 20:29

Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) l-a criticat pe Florin Tănase (26), „decarul” lui FCSB, pentru o declarație făcută de acesta la finalul meciului contra Craiovei, 0-0.

Întrebat despre criticile venite în urma rezultatelor de la echipa națională, Tănase a spus: „Mă aşteptam. Este prea multă răutate. Nimeni nu a vorbit de ofsaidul de la golul doi al lor. Așa se întâmplă la noi”.

Radu Banciu, despre Florin Tănase: „Mai bine se duce la faianță”

„Tănase e fotbalist profesionist, știe că pe teren contează rezultatul. Nu poți să vii să spui că ți-ai făcut temele, dar ți-ai uitat caietul acasă. Declarația lui este de tipul acesta: «N-am putut să mă prezint pentru că am tăiat porcul». 

Ce voia să spunem, că nu-i nicio problemă, ne-au furat arbitrii și avem de fapt 9 puncte? Ce câștigam așa? Dat fiind faptul că suntem mai critici, l-am putea ajuta să-și schimbe meseria. De exemplu, să se ducă la faianță! Să vezi ce bună e lumea cu tine când câștigi 2-300 de euro. Nu știm dacă Tănase e prost sau face pe prostul”, a declarat Banciu la Look Sport.

România, bilanț modest după primele 3 meciuri din campania pentru Campionatul Mondial

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

FCSB e în noul trend al fotbalului mare » „Roș-albaștrii”, peste cluburile din „Big Four” din Europa

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  07 Aprilie 2021, 10:58

Sa pui faianta este o meserie demna. Orice meserie ofera demnitate celui care o practica cinstit. Putem eventual sa ne punem problema daca Tanase isi face meseria cinstit. Cunoscutele lui plonjoane pot fi interpretate in doua moduri. Ca un mijloc profesional de a obtine victoria. Sau ca o incercare de furt. E ca si cum un faiantar, nu pune adezivul care trebuie. Dar isi ia banii. E fain cum isi explica neputinta. Fix ca un faiantar. ”cei care au zidit au facut peretele stramb”. Eu sunt meserias. Am jucat ca intotdeuan. Perfect. Nu e asa Tase?

undergrant
undergrant  •  07 Aprilie 2021, 10:49

Tănase nu simulează decât pe teren...

883135188391540
Popa Corneliu  •  07 Aprilie 2021, 09:05

Un "agarici" scolit pe maluri Senei, care din inaltimea turnului sau de fildes sau sticla, graseind fortat, pe nas, improasca cu noroi, jigneste la... „greu”, de la fosti colegi, pana la jucatorii din Romania, care joaca la nationala sau echipe, altele in afara de ***! De, de acolo isi ia... "paraiul"! Si uite asa ajungem pe prima pagina a ziarelor, jignind, la comanda, doar ca aici nu intervine UEFA sa-i dea "cartonasul rosu! Nu, nu, este promovat asiduu de mass-media romaneasca, ca doar „dă”, indirect, intr-un „*** de oier”! Si uite asa si-a facut „temele” in fata „patronului”! Asa a invatat in „port” la Marseille!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează