FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - RAPID VIENA // Dezvăluire incredibilă din vestiarul FCSB: "Gnohere l-a făcut zob pe Vlad după meci! E la pământ"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 18:20

Andrei Vlad a fost atacat din toate părțile după gafa care a dus la eliminarea FCSB din Europa League. Gigi Becali afirmă că îl va băga de urgență într-o ședință, iar agentul său, Anamaria Prodan, îi sare în ajutor. 

"Merg sâmbătă la echipă. Le spun eu ce au de făcut. Vlad nu va mai greși, o să-i spun clar ce să facă. «Nu mai face actorie în poartă, nu-ți mai ascunde emoțiile. Dă în minge când vine, nu mai dansa la fiecare fază»", a precizat Becali la TV Digi Sport.

"Gnohere l-a făcut zob"

Anamaria Prodan, agentul lui Andrei Vlad, a sărit în apărarea tânărului portar și a dezvăluit un episod incredibil de la finalul partidei. 

"Nici nu contează ce comentează toată lumea. E o prostie să spui că Steaua a pierdut calificarea din cauza lui. Era la pământ, și el și părinții. Toată lumea s-a luat de el după meci. Bizonul l-a făcut zob după terminarea partidei!

Eu am să-l susțin până la capăt. Am garantat pentru el și cred cu tărie că e cel mai talentat portar al acestei generații. Am avut oferte de la Liga 1, dar patronul
Gigi Becali nu a vrut. A zis că vrea să ia milioane pe el. Acum, stând pe bancă, nu o să-l mai ia nici Avântul Prăbușirea", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport 1.

Vezi și: Gigi Becali face curățenie după eliminarea din Europa League: "L-am scos de pe listă nu mai are ce face. Și el o să plece!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
1141555442658502
Iris Hornoiu  •  01 Septembrie 2018, 15:00

Domnilor, a gresit! Acum il omoram? Nu i mai dam nici o sansa? Toti gresim! Curaj Vlad!!!

catalynn
catalynn  •  01 Septembrie 2018, 12:16
Postat de craiovenis pe 01 Septembrie 2018, 00:03

Anul trecut era Messi al portarilor....

E si acum! Daca il puneau pe Messi in poarta apara la fel de bine! :-))))))))

fulk_nerra
fulk_nerra  •  01 Septembrie 2018, 11:20

pana una-alta, se pare ca Vlad era singurul portar 100% apt de joc. Gigi poate fi criticat ca nu l-a tinut pe Stancioiu. Portar batran, care nu mai are pretentii de afirmare - deci poate suporta usor banca de rezerve - dar infinit mai bun decat Vlad.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează