FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB reacționează după atacurile lui Rednic: "Nu ar trebui denigrat pentru că este lângă patron! Ește șofer și mai face el ceva pe acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 22:03

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, i-a dat replica lui Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, care i-a atacat pe Mihai Stoica și pe Nicolae Dică.

"În primul rând, Rednic l-a jignit pe Ionuț Luțu! Nu știu de ce toată lumea vorbește de Luțu în termeni care nu își au rostul. Luțu este un băiat extraordinar, care își vede de treaba lui alături de patron. Nu ar trebui denigrat pentru că este lângă patron! Ește șofer și mai face el ceva pe acolo.

În rest, nu știu ce au de împărțit Mihai Stoica cu Rednic și cu Gnohere. Și nu vreau să comentez. Iar Steaua are antrenor la ora actuală unul dintre cei mai longevivi antrenori din campionatul nostru", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: Prima conferință, primele atacuri! Rednic a dat de pământ cu MM Stoica, Dică și Contra: "Asta o spun pentru Luțu 2"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  16 Octombrie 2018, 16:53

mi a placut asta cu : fcsb are antrenor si e unul din cei mai longevivi :))) e chiar haois helmuth :))

polistul68
polistul68  •  16 Octombrie 2018, 14:04
Postat de adriann_ pe 16 Octombrie 2018, 11:30

Orice om care i-ar vrea binele lui becali i-ar spune ca ar putea duce la muntele Athos si basculante pline cu bancnote de 500 de euro, cata vreme il tine pe Lutu 2 pe-acolo n-are cum sa-i ajute Dumnezeu.

Lui Becali i-ar trebuii..multe sfaturi.....nu de la mine, nu de la altcineva de pe site....de la cineva in care are incredere, sa-l ajute...orice om merita ajutat. Si Becali chiar are nevoie de sfaturi bune.

adriann_
adriann_  •  16 Octombrie 2018, 11:30
Postat de polistul68 pe 16 Octombrie 2018, 11:10

Primul si singurul care il denigreaza e insusi patronul stapanul, sau ce alta titulatura isi gasesti Becali. El spune la tv ca Lutu i inregistreaza telenovelele....el spune ca l-a triis pe Lutu sa-i hraneasca cainii.....nici o munca nu e rusinoasa, atita timp cat e cinsitita....dar din fotbalist de nationala, sa jungi sa inregistrezi telenovele.....si Lutu doi, clar e Meme...adica omul de casa al stapanului. Ce face Lutu stim....dar ce face Lutu doi....mi-e frica sa aflu..:-))))

Orice om care i-ar vrea binele lui becali i-ar spune ca ar putea duce la muntele Athos si basculante pline cu bancnote de 500 de euro, cata vreme il tine pe Lutu 2 pe-acolo n-are cum sa-i ajute Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează