FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 11:43 / Actualizat luni, 03 mai 2021 20:15

Renzo Rossi, fostul „secund” al lui Cristiano Bergodi, a făcut lumină în privința episodului faimos din vestiarul celor de la FCSB, din 2009, când Gigi Becali ar fi fost „poftit” afară de antrenorul italian.

În 2009, la un meci din grupele Europa League, când FCSB a remizat cu Sheriff Tiraspol, scor 0-0, finanțatorul „roș-albaștrilor” a mers la vestiar pentru a-și certa fotbaliștii, moment în care Cristiano Bergodi i-a ținut piept.

Renzo Rossi, „secundul” lui Cristiano Bergodi în trecut, a povestit ce s-a întâmplat de fapt în acea seară, care a culminat cu demiterea lui Bergodi.

„Becali a zis, de nervi: «Ce faci, mă dai pe mine afară din vestiar?»”

„Acolo era un manager sportiv, Panduru. Când se enervează domnul Becali, nu se oprește în fața nimănui, cu asta sunt de acord. Dar Panduru, într-un fel, trebuia să îl oprească pe Becali, când l-a văzut că era nervos trebuia să îi spună că nu e momentul, să se găsească o cale de mijloc. Domnul Becali a intrat în vestiar, a început să urle și Cristiano i-a spus: «domnule Becali, doriți să vorbiți dumneavoastră? Vorbesc eu. Dacă vorbiți dumneavoastră, eu stau jos». S-a așezat și Becali a început să vorbească.

Nimeni nu l-a dat afară pe Becali, a ieșit el de nervi. Era Petre Marin în vestiar, a început să spună ceva și Becali i-a zis «bă, tu taci, că ești nimeni». Când situația a devenit prea tensionată, Bergodi s-a ridicat și a spus «domnule Becali, vă rog din suflet, trebuie să ne potolim. Ieșim, ieșiți, stați liniștit». Dar de o manieră frumoasă, pentru că și Cristiano a crescut cu anumite valori. 

Nimeni nu l-a dat afară pe Becali, dar el de nervi a zis «Ce faci, mă dai pe mine afară din vestiar? Bine, OK, perfect». Și a ieșit. Aici a început can-canul. Noi eram deja dărâmați, era o situație delicată, iar Cristiano a aflat la conferință că a fost dat afară”, a spus Rossi la GSP Live. 

Bergodi a fost antrenorul lui FCSB în 13 meciuri, perioadă în care „roș-albaștrii” au câștigat de 9 ori, au remizat de două ori și au pierdut alte două partide.

Varianta lui Gigi Becali

I-am spus lui Renzo Rossi, aşa cum aţi venit la Steaua cu dragoste, aşa putem să ne despărţim prieteneşte. Transmite-i lui Bergodi că s-a încheiat colaborarea noastră! El a făcut un gest umilitor la adresa mea, lucru care m-a deranjat. A fost lipsă de respect din partea lui. Nu mai pot să lucrez cu un om care m-a jignit.

Nu m-a deranjat neapărat pentru că m-a oprit să vorbesc cu jucătorii, ci modul în care a făcut-o. Au văzut şi jucătorii acele momente şi m-am simţit foarte prost. Mai bine plecam acasă decât să iau parte la un astfel de moment. Pot să iau mâine Liga Campionilor, dar fără demnitate nu am ce face cu ea. Fără demnitate mor. 

Se uita la mine ca şi cum ar fi zis «Ce vrei bă, zdreanţo?». Avea atitudinea cuceritorului roman la adresa plebeului dac. Gestul lui cu mâna şi mimica nu o să le uit niciodată. 
- Gigi Becali, în septembrie 2009

Mai multe știri din GSP Live:

Povestea neștiută despre eroul lui Rapid de la ultima Supercupă câștigată: „Am fi jucat cu un om în minus, ar fi fost pierdut”

„Se pune foarte multă presiune pe Cătălin Hîldan jr.” » Noi informații de la „satelitul” lui Dinamo: „Trebuie tratat ca toți ceilalți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
gazistu
gazistu  •  04 Mai 2021, 12:50

"Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...” TITLU DE click-bait",Tipic GESEPE

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Mai 2021, 10:12
Postat de catalynn pe 03 Mai 2021, 18:03

Însuși faptul ca respiri este ceva trivial și jignitor! :-)))

Tu vorbesti? *** .. ne poluezi de 4 ani cu clona ta înființată în 2017 ... 2017 2017 .. Echipa care este în liga 1 este steaua . Echipa la care a jucat lăcătuș.. Ogararu și mai toți care sunt acum pe la clona csa.. Cum sa te numești Steaua când de 4 ani .. voi sunteți în liga a 3 a .. vorbiți de transparență.. publicați banii cheltuiți de clona la amatori ... publicați ce ați câștigat pana acum ? Cătăline ai zero zero zero zero.... ști doar sa insulti și sa ignori realitatea.. ești paralel.. bipolar.. sau poate doar prost ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Mai 2021, 23:15
Postat de Gelu Ionita pe 03 Mai 2021, 16:20

"Avea atitudinea cuceritorului roman la adresa plebeului dac. Gestul lui cu mâna şi mimica nu o să le uit niciodată."... toată viața cât va trăi, jiji va avea un complex de inferioritate față de cei mai inteligenți decât el!...

normal ca atunci cand ai crescut printre oi si nu ai iesit de pe camp din Pipera nu ai de unde sa sti cum se comporta sau mimica diferitelor popoare! nu avea nici o atitudine a cuceritorului roman, avea atitudinea unui om de bun-simt, educat care este pus in fata grotescului! si gesturile cu mana sunt specifice italienilor, nu o facea Bergodi pentru a-l jigni pe Becali, asa fac toti italienii, ei nu doar ca vorbesc foarte mult, gesticuleaza mult atunci cand vorbesc! dar *** nu stiu sa stranga degetele si sa dea din mana zicand "ma che *** stai facendo?"! de aia Becalu crede ca la jignit Bergodi, nu stie! e ceva diferenta intre ceea ce crezi si ceea ce este!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează