FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a pus ochii pe coșmarul lui Dinamo: „Dacă e așa, atunci îl iau”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 08:25 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 10:00

Ronaldo Deaconu (24 de ani) a fost omul meciului în Gaz Metan – Dinamo 2-1, reușind două goluri de generic, iar prestația sa i-a atras atenția lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a spus că a văzut reluările golurilor marcate de Deaconu contra lui Dinamo și că ar putea să-l transfere la FCSB cu o singură condiție: să fie ortodox.

Gigi Becali a pus ochii pe Ronaldo Deaconu

Omul de afaceri a avut din nou o remarcă xenofobă, la fel cum a făcut-o de mai multe ori în trecut, condiționând transferul lui Deaconu de religia sa. 

„Dacă îl cheamă și Andrei, e bun. Să-l luăm. Dacă e român și ortodox, să-l luăm. 

Am văzut niște reluări. Nu stau să mă uit la meciul lui Dinamo. Mă uit doar la Craiova lui Rotaru, la CFR și la FCSB. Atât mă uit. Nu mai sunt atât de interesat”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea.

În acest sezon, Deaconu a bifat două goluri și 5 pase de gol în 10 partide jucate în Liga 1.

1.000.000 de euroe cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt

Deaconu a mai jucat la juniorii lui Feyenoord și Twente, ulterior trecând pe la ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica și Sepsi. La Gaz Metan a ajuns în vara lui 2020 și mai are contract până în 2022.

Gigi Becali a pus ochii pe coșmarul lui Dinamo: „Dacă e așa, atunci îl iau”
Ronaldo Deaconu ar putea ajunge la FCSB

Ronaldo Deaconu, interzis de Mirel Rădoi la echipa națională

Mijlocașul ofensiv a vorbit despre posibilitatea de a fi convocat la echipa națională și a dezvăluit că a avut o discuție în contradictoriu cu selecționerul Mirel Rădoi, când era în lotul României U23, la Jocurile Olimpice, și că acesta i-a spus că nu-l va mai convoca.

„Suporterii de la Mediaș au postat parametrii mei fizici și Mirel Rădoi s-a supărat pe mine. Dar fără vina mea. Suporterii au postat datele pentru că se zicea că nu sunt pregătit fizic. Eu am fost întrebat care e problema și am zis că nu e una de natură fizică. 

Am distribuit parametrii cu fanii, dar și cu preparatorul nostru fizic. Nu mi-a zis cineva că trebuie să fie să fie secrete. Da, Rădoi mi-a zis că nu mă mai cheamă.  Dar eu îmi doresc să rămână la națională pentru că suntem într-un moment bun și putem forța barajul. 

Eu, chiar dacă am jucat doar 10 minute la Tokyo, îi mulțumesc că am putut îmbrăca tricoul naționalei. Oricum, orice aș fi făcut, nu m-ar fi chemat acum”, a spus Deaconu la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și: 

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  18 Octombrie 2021, 22:37

Goluri de portar

tandd
tandd  •  18 Octombrie 2021, 11:51

de aia e fotbalul unde e,un numar 10 da 2 goluri in juma de campionat,ba in plus le da unei echipe rupte in dos ,2 goluri totusi norocoase si il facem super atacant,in plus se si vede la nationala)))))nici nu stii ce sa faci sa razi sau sa plangi

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  18 Octombrie 2021, 11:49

Gigel acest jucator a fost junior la tine dar specialisti tai Argaseala si MM i au dat flit acum sa dai bani pe el ca si pe Florentin Matei si altii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează