FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Gigi Becali, vehement după ce Olimpiu Moruțan a fost schimbat la pauză: „Nu stăm după el! A pierdut toate mingile”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 23:23

FCSB s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu Sepsi, într-un meci în care mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, a fost schimbat după 25 de minute.

  • Olimpiu Moruțan a intrat în minutul 18, în locul lui Mihai Pintilii, care s-a accidentat și a fost scos la pauză și înlocuit de Florinel Coman

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat dur pe Olimpiu Moruțan, spunând că acesta a avut o evoluție slabă.

„Noi nu stăm după Moruțan. La anul stăm, intră, greșește, nu e nicio problemă. La anul stăm după el! Acum trebuie să câștigăm campionatul. Nu e problema noastră dacă îl afectează. Nu stăm după el! Nu putem lua campionatul cu copii. Moruțan era în plus pe teren, pierdea toate mingile”, a declarat Gigi Becali.

„M-a sunat cineva să mă întrebe dacă-l dau pe Moruțan în Anglia. Nu-l vând! Englezii nu dau cât vreau eu și nici eu nu-l vând la ora asta. Are 20 de ani și vreau 30 de milioane de euro pentru el. El face 100 de milioane la valoarea și geniul pe care le are. O să fie jucător de Barcelona, Real Madrid sau City”
Gigi Becali, înaintea meciului cu Sepsi

Citește și:

FCSB micșorează avansul CFR-ului, dar are un handicap URIAȘ în lupta pentru titlu » Toate calculele sunt AICI!

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
klauz
klauz  •  09 Aprilie 2019, 15:12

Nea Gigi, eu ti-am zic ca te-a pacalit Meme cu Morutan. Nu-l mai lasa sa faca pe scouterul, trimite-l la spalat Maybachul si la masurat pasunea cu batul de chibrit! Morutan trage toata echipa in jos pentru ca nu poate face absolut NIMIC, nu stie deloc fotbal. E si foarte prost, s-a vazut cu Ucraina si are si un caracter josnic, se vede acum. Ca e gras, lenes si lent se vede cu ochiul liber. Iata ce ti-am spus eu de cand l-ai luat, iar acum vad toti ca am avut dreptate: nu are sut, nici din careul mic, sta numai cu capul in pamant, nu vede jocul, nu poate pasa, o da numai in lateral, 3-4 metri, nu are dribling deloc, nu a depasit niciodata vreun adversar prin dribling, doar se invarte pe loc cu mingea, static, ceea ce nu e dribling, ci faze de miutza, de curtea scolii, pe teren mare e pierdut. Plimba mingea de pe un picior pe altul, pe loc, ca la circ... Nu face nimic pe teren, decat incurca, sare mingea din el ca din zid.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  09 Aprilie 2019, 10:12

Becali este nedrept cu Morutan !! Aceiasi prestatie modesta, pierzand toate mingile, a avut-o si Man, dar s-a bucurat de alt tratament !!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  09 Aprilie 2019, 09:46

Neagoe,trebuia să-i ceri ciobanului și ...un rand de echipament,daca tot ați devenit ***...pușcăriașului!!!Sunt curios ,blatul s-au făcut cu acordul sau FARA al FRAIERULUI de patron de la ...verzișori!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează