FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // VIDEO Dragoș Nedelcu a devenit imun la criticile lui Gigi Becali: „Are perioade și perioade, poate să facă ce vrea”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 10:53

Dragoș Nedelcu (22 de ani), revenit după accidentare, a fost integralist în Cupa României, 1-0 cu U Cluj în „optimi”, și este nerăbdător să joace din nou și în campionat. Acesta a vorbit, pe scurt, și despre relația cu Gigi Becali.

  • FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, 3 noiembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei #15 din Liga 1. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Gigi Becali are perioade și perioade. Poate să facă ce dorește, noi avem treaba noastră pe teren. Asta ne privește pe noi, în rest, dânsul face ce vrea. El e patronul echipei”, a spus Dragoș Nedelcu, la conferința de presă.  

„Putem câștiga titlul!”

„A fost o perioadă grea pentru mine. M-am accidentat într-o perioadă bună, în care mă simțeam în formă. Acum, mă simt bine și fizic și psihic și sunt fericit. Abia așteptam să revin. Cu domnul Vintilă mă cunosc de mult timp. Îl aveam antrenor și la Viitorul. Dânsul a rămas la fel și a venit cu filosofia lui.  

Ne dorim să menținem perioada bună pe care o avem, să câștigăm meciurile și să revenim pe primele locuri. Normal că a fost o perioadă grea, pentru că nimeni nu se aștepta să fim în subsolul clasamentului. Putem câștiga campionatul. Dacă vom continua perioada asta bună, va fi o diferență de puncte mai mică la final de campionat și punctele se și înjumătățesc în play-off”, a adăugat mijlocașul.

„Jucăm cu o echipă care se apără foarte bine, dar trebuie să intrăm pe teren și să luăm cele trei puncte. Consider că suntem cea mai bună echipă din campionat. Nu mă gândesc încă la postul de titular, îmi doresc să îmi revin 100% și apoi mă voi gândi și acolo. Mi-am propus să joc cât mai mult și cât mai bine. Accidentarea a fost greșeala mea și trebuie să învăț din asta, să nu mă mai expun riscurilor la 3-0 pentru noi în deplasare” - Dragoș Nedelcu

...despre Viitorul: „Gică Hagi un antrenor foarte bun și în fiecare an a jucat un fotbal foarte bun și a pus mari probleme. A început și foarte bine, are un lot foarte bun și are șanse la titlu”

Conferința lui Dragoș Nedelcu

VEZI ȘI:

FCSB - SEPSI // Primul meci în țiplă! Veste excelentă pentru Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mdf.
mdf.  •  02 Noiembrie 2019, 15:24

baaaa ce stelist bai nene? lasati-o dreacu de vrajeala

planetfun
planetfun  •  02 Noiembrie 2019, 13:59
Postat de mariuss72 pe 02 Noiembrie 2019, 12:44

Am salvat niste porcarii din astea cu "stelist" si o sa va fac reclamatie pentru dezinformare.

Mai bine iti folosesti energia sa ajuti clubul din vitan barzesti.

mariuss72
mariuss72  •  02 Noiembrie 2019, 12:44

Am salvat niste porcarii din astea cu "stelist" si o sa va fac reclamatie pentru dezinformare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează