FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - SEPSI // Gigi Becali l-a dat de gol pe Teja! A anunțat tactica pentru meciul cu Sepsi + s-a decis în privința lui Gnohere

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 15:32

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Teja va juca împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe cu doi atacanți din primul minut. Harlem Gnohere și Ioan Hora vor începe ca titulari partida. 

  • FCSB - Sepsi închide etapa a 4-a a Ligii 1. Partida dintre cele două începe la ora 21:00 și poate fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Când sunt meciuri mari trebuie să joci cu războinici, meciurile se câştigă cu jucători de luptă. Probabil aşa a ales Teja să joace şi cu Sepsi, cu jucători de luptă.

Pe Gnohere n-ai cum să îl scoţi, e cel mai eficient jucător din toată echipa. Nu putem să îl nedreptăţim la infinit. Iar Hora se antrenează foarte bine şi probabil vor evolua amândoi”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Harlem Gnohere este golgeterul FCSB-ului și în acest sezon. Atacantul francez de 31 de ani a marcat de 17 ori în 30 de meciuri.

Ioan Hora are și el un randament excelent. A adunat 441 de minute în 7 partide, având 5 goluri, adică o reușită la 88 de minute.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Mihai Rotaru e gata să-l schimbe pe Devis Mangia! L-a contactat deja pe Eugen Neagoe!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
chiorul
chiorul  •  08 Aprilie 2019, 21:03
Postat de alexbarosanu pe 08 Aprilie 2019, 19:23

Steaua-sepsi. Steaua dintotdeauna si intotdeauna in liga 1. Intordeauna lupta pentru locul 1. Dinamo lupta sa scape de retrogradare.

"Stai jos, esti prost, nota 2!" Cred că auzi destul de des lucrul asta, nu? Deh, ce să-i faci, natura nu le poate rezolva pe toate... Să auzim de bine! Paște fericit, că iarbă-i destula!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Aprilie 2019, 19:23

Steaua-sepsi. Steaua dintotdeauna si intotdeauna in liga 1. Intordeauna lupta pentru locul 1. Dinamo lupta sa scape de retrogradare.

sadomarxist
sadomarxist  •  08 Aprilie 2019, 18:59
Postat de blatistu49 pe 08 Aprilie 2019, 17:03

succes PEPSI

hai coca-cola!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează