FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // FOTO Gnohere și Florinel Coman salvează în ultimele 10 minute un meci modest, iar FCSB revine pe primul loc

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 19:54

Cu o formulă experimentală, FCSB a învins-o pe Sepsi, 2-0, la capătul unui meci în care roș-albaștrii au dezamăgit în primele 45 de minute.

Numeroasele surprize din primul "11" al lui Dică, cu Alex Stan titular sau Junior Morais în centrul apărării, nu au produs efectul dorit, iar FCSB a făcut una dintre cele mai slabe reprize din ultima vreme.

Sepsi a dominat primele 45 de minute și a fost aproape de gol încă din minutul 2, când șutul lui Tandia a fost deviat în bară de Junior Morais.

Covăsnenii au fost aproape de gol și în minutul 24, dar Qaka s-a opus și a respins în corner șutul lui Mensah.

Dică i-a scos la pauză pe Rusescu și Qaka, iar Gnohere și Moruțan au fost cei care au revitalizat jocul roș-albaștrilor.

FCSB a deschis scorul în minutul 80, când "Bizonul" Gnohere a transformat fără emoții penalty-ul venit după hențul lui Iovanovic. Jocul lui Sepsi s-a dezintegrat complet, iar FCSB a mai înscris o dată până la final. Moruțan a scos o lovitură liberă de la 20 de metri, iar Florinel Coman a executat superb, stabilind scorul final al partidei.

Fără să strălucească, FCSB obține victoria de care avea nevoie înaintea meciului de joi cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League. Roș-albaștrii acumulează 10 puncte și se instaleză cel puțin până la meciul dintre CFR și Dinamo pe primul loc.

3.583 de spectatori
au fost prezenți pe Arena Națională

Sepsi cade pe locul 6, dar rămâne una dintr echipele în formă ale startului de sezon. Echipa lui Eugen Neagoe are 7 puncte și va juca etapa viitoare pe terenul lui FC Botoșani.

Numeroase schimbări

Dică a odihnit mai mulți jucători importanți în perspectiva duelului de joi cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League. Gnohere, Pintilii și Moruțan au fost pe bancă, în timp ce Florin Tănase, ușor accidentat, nu s-a aflat nici măcar în lot.

Jakolis a revenit titular, tot pe postul de fundaș dreapta, așa cum s-a întâmplat etapa trecută la Mediaș. În primul "11" și-a făcut apariția și Daniel Benzar. În plus, Alexandru Stan a bifat primul meci ca titular la roș-albaștri. Titular în avanposturi a fost, la fel ca la Mediaș, Raul Rusescu, înlocuit după pauză cu Gnohere. 

FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0
Au marcat: Gnohere '80 p., Fl. Coman '84

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Jakolis, Bălașa, J. Morais, Al. Stan - Ov. Popescu, Qaka - D. Man, D. Benzar, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Pintilii, Gnohere, Moruțan, I. Stoica, D. Toma, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Vaşvari, Velev - Mensah, I. Fulop, Drăghici - Tandi
Rezerve: Fejer, Rus, Karnitski, Hamed, Dodoi, Simonovski, Ştefan
Antrenor: Eugenn Neagoe

Arbitru: George Rădulescu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Valentin Ionel Dumitru / Observator: Liviu Ciubotariu

 
 

PROGRAMUL ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0 Detalii AICI
FCSB - Sepsi 2-0
Duminică, 21:00 CFR Cluj - Dinamo
Luni, 18:00 Hermannstadt - Voluntari
Luni, 21:00 Craiova - Chiajna

CLASAMENT:

Vezi și:  Intră direct în primul "11" » Becali anunță un titular din FCSB - Sepsi: "Ce risc să am cu el?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (202)
zorrozabal
zorrozabal  •  20 August 2018, 09:03

Ce-i al lor e pus deoparte!In fiecare meci se "da" si penalty-ul din program!Uite asa, o sa ia Gnohere gheata de aur!

aress123
aress123  •  19 August 2018, 21:49
Postat de dinamo_fan pe 19 August 2018, 20:50

Dupa aia la final de campionat plangeti ca Dinamo a dat meciurile CFRului ca sa va piarda voua campionatul. Doamne, rau e sa fii prost.

Mai e mult pana la final prostache. Meciurile alea cedate de voi au fost in ultimele etape cand se stia daca are rost sau nu sa le dati. Doar ca de fiecare data, tinand cont de locul modest pe care erati...mai bine cedati punctele...oricui poate lua titlul Stelei...milogilor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 August 2018, 20:50
Postat de aress123 pe 19 August 2018, 20:29

Vad ca tu latri...tu iti raspunzi...naspa. Sper ca CFR-ul sa-si faca treaba diseara si voi sa va porniti domol pe drumul spre playout, pe care il cunoasteti foarte bine.

Dupa aia la final de campionat plangeti ca Dinamo a dat meciurile CFRului ca sa va piarda voua campionatul. Doamne, rau e sa fii prost.

Vezi toate comentariile (202)
Comentează
Close