FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

EXCLUSIV FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul! Doar 10 jucători la antrenamentul de astăzi

FCSB a solicitat amânarea meciului cu Farul // foto: Imago Images
FCSB a solicitat amânarea meciului cu Farul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 11:52 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 12:32

FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul, programat inițial pentru data de 24 octombrie, la ora 20:30. La antrenamentul de astăzi, vicecampioana a avut la dispoziție doar 10 fotbaliști.

Cu un lot decimat de accidentări și de infectarea unor fotbaliști cu COVID-19, FCSB s-a văzut nevoită să solicite amânarea meciului cu Farul, din etapa 13 a Ligii 1. Solicitarea a fost înaintată după ce doar 10 jucători s-au antrenat în această dimineață, potrivit surselor GSP.ro.

Regulamentul prevede ca meciurile să se dispute atât timp cât echipele au la dispoziție minimum 13 jucători apți de joc, dintre care unul să fie portar.

FCSB a solicitat amânarea meciului cu Farul. Andrei Miron, ultimul accidentat

În afara absențelor vechi, cauzate de COVID-19 și de alte accidentări, FCSB se confruntă cu o problemă nouă. Fundașul central Andrei Miron este suspect de ruptură musculară și va lipsi trei săptămâni!

Scenariul amânării este pe placul antrenorului Edi Iordănescu și al asistenților săi, care preferă ca FCSB să lupte cu formația lui Hagi la o altă dată, când lotul roș-albaștrilor va fi aproape complet.

Gigi Becali nu dorea amânarea 

Totuși, patronul Gigi Becali a insistat ca partida să aibă loc „chiar dacă mai rămânem cu numai 12 jucători”: „Dacă e Tănase apt, jucăm și în 12 inși! Așa vreau să jucăm, ca să demonstrăm puterea lui Dumnezeu!”. Ultimele probleme din lot au lăsat vicecampioana cu doar 10 fotbaliști apți de joc, astfel că doleanța latifundiarului nu va putea fi îndepliniă.

La meciul din etapa trecută, 3-0 cu CS Mioveni, FCSB a avut doar 13 jucători apți de joc, cu doar două soluții pe banca de rezerve! După meci, Mihai Stoica a anunțat că Florin Tănase are probleme medicale, o accidentare la gleznă, deși căpitanul a rezistat pe teren pe toată durata jocului.

Florin Tănase a spus și el după acea partidă că „meciul cu Farul nu îl vom juca acum, probabil”, gândindu-se, ca și antrenorii, la subțirimea lotului.

La meciul cu Farul, FCSB va avea 16 indisponibili. Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea sunt infectați cu COVID-19 ori suspecți că ar fi infectați. 

În schimb, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu, Ovidiu Popescu, Andrei Miron și Florin Tănase sunt accidentați.

VIDEO. Opinie fără echivoc: „Iordănescu și Becali se despart până în iarnă”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Situația de la FCSB, motiv de îngrijorare pentru celelalte echipe din Liga 1: „Nu este de glumă. Trebuie luate niște măsuri”

Anghel Iordănescu sare în apărarea fiului său: „Gigi Becali a încălcat contractul semnat cu Edi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (36)
legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2021, 17:57

Alo gigisti , cu arbitri câștigați unele meciuri dar nu titlul pt.asta va trebuie material uman , voi nu aveți ….

legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2021, 17:56
Postat de dave41 pe 21 Octombrie 2021, 14:12

lasati prostii sa se streseze ,noi mergem inainte ,Forta Steaua ,spre 27 !

Bai dave ești glumeț , cu cine vreți voi sa câștigați ??? Cu gloabe ???

legio.sud
legio.sud  •  25 Octombrie 2021, 17:54
Postat de dave41 pe 21 Octombrie 2021, 14:12

lasati prostii sa se streseze ,noi mergem inainte ,Forta Steaua ,spre 27 !

dave 41 ești nesimțit rău dacă jignești in halul asta . Ești gigist dar nici chiar așa ? Ce titlu 27 de unde , ca de când V-a luat Gigi cu manevre aveți doar 6 ???

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close