FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

FCSB și-a găsit sponsor după despărțirea de City Insurance
FCSB și-a găsit sponsor după despărțirea de City Insurance

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 22:20 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 22:35

Chiar dacă la meciul cu CS Mioveni, FCSB a evoluat fără sponsor pe piepturi, în urma falimentului celor de la City Insurance, Gigi Becali, finanțatorul echipei, anunță că roș-albaștrii sunt pe cale să-și găsească un nou investitor principal. 

„Nu e nicio problemă că a dispărut sponsorul de pe tricouri. E chiar foarte bine pentru noi, pentru că am găsit alt sponsor care dă mai mulți bani. Sponsorul de pe spatele tricoului vrea să dea 1.5 milioane de euro și să treacă pe fața tricoului. 

Mai avem unii care fac niște cazane și vor să intre și ei. Fac afaceri cu imobiliare și terenuri. Pe mine nu mă interesează cât de mare ești tu, pe mine mă interesează să-mi dai banii că oricum semnăm un contract”, a declarat Gigi Becali potrivit Realitatea.net

În momentul acesta, casa de pariuri Betano este sponsorul de pe spate al celor de la FCSB. Casa de pariuri oferă acum 600.000 de euro anual pentru a-și asocia numele cu vicecampioana României.

Pentru a trece pe fața tricourilor, Betano ar urma să pluseze cu 900.000 de euro, conform lui Becali. 

FCSB - City Insurance a fost o colaborare de lungă durată

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat recent deschiderea procedurii falimentului contra companiei City Insurance, sponsorul celor de la FCSB. Societății îi va fi retrasă și autorizația de funcționare. 

Repercusiunile și-au făcut simțite prezența și la FCSB. Fotbaliștii vicecampioanei au evoluat ieri seară fără logo-ul cu „City Insurance” pe tricouri.

Primul meci pe care FCSB l-a jucat având City Insurance pe tricouri a fost cel din 28 septembrie 2013, cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0

FCSB și-a găsit sponsor principal » Gigi Becali a dezvăluit câți bani va primi: „Sunt și unii care fac cazane”

City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare

City Insurance este cel mai important partener comercial al celor de la FCSB. Înțelegerea actuală dintre cele două entități era în vigoare până în anul 2023, dar poate fi încheiată prematur. Compania de asigurări a rămas fără autorizație de funcționare.

„Pentru protejarea asiguraţilor, Consiliul A.S.F. a decis retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., în conformitate cu prevederile art. 110 din Legea nr. 237/2015, constatarea stării de insolvenţă a Societăţii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., astfel cum este definită de art. 5 alin. (1) pct. 31 lit. a) şi lit. b) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare şi promovarea de către A.S.F. a cererii privind deschiderea procedurii falimentului împotriva societăţii, conform dispoziţiilor art. 249 din legea referită”, a transmis Autoritatea de Supraveghere Financiară, într-un comunicat de presă.

Câți bani primea FCSB de la City Insurance

  • 800.000 de euro pe an pentru afișarea brandului City Insurance pe tricouri și pe panouri publicitare la meciurile de acasă
  • 200.000 de euro bonus pentru câștigarea titlului în Liga 1
  • 100.000 de euro bonus pentru câștigarea Cupei României
  • 300.000 de euro bonus pentru calificarea în grupele Champions League
  • 200.000 de euro bonus pentru calificarea în grupele Europa League

Citește alte știri despre FCSB

Reacția lui Gigi Becali, la auzul veștii că FCSB ar avea un nou infectat în echipă: „Nu se amână meciul, mai avem alții de rezervă”

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
masinameaeata
masinameaeata  •  18 Octombrie 2021, 20:57

Puneti pe tricouri CCA + LPF + Argaseala = Garantia Titlului Dar, lasati ca va duceti in Europa si va elimina Karagandi. Anul asta o sa va elimine o echipa din Liechtenstein, aia au campionat unde se joaca fotbal pe corecte si pe bune si NU cu aranjamente cu arbitrii ca in Romania.

petre47
petre47  •  18 Octombrie 2021, 19:36

Excrocii City si excrocul Becali! Din ce bani a facut City donatii catre FCSB? Nu cumva din banii asiguratilor?

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Octombrie 2021, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează