FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO + VIDEO Noul jucător al FCSB-ului a sosit în România! Primele declarații ale colosului adus de Gigi Becali: „Vrem să fim campioni!”

Stipe Vucur a venit în România cu două bagaje // foto: GSP.ro +5   FOTO
Stipe Vucur a venit în România cu două bagaje // foto: GSP.ro

Articol de , - Publicat joi, 10 iunie 2021 19:35 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 20:52

Stipe Vucur (29 de ani), noul fundaș central de la FCSB, a sosit în România. 

Fundașul adus la dorința exclusivă a patronului Gigi Becali a ajuns în România. Stipe Vucur, stoper austriac care măsoară 1,95 metri, va avea sarcina de a rezolva problemele din apărarea celor de la FCSB. Vucur a ajuns la București alături de impresarul său, Daniel Halfar. 

+1 FOTO

Stipe Vucur: „Vrem să fim campionii României”

„Prima impresie este foarte bună. Sunt fericit să fiu aici. Am ales să semnez cu FCSB pentru că este un club mare, cu o istorie mare, ambiții mari. Sunt mândru să fiu aici. Am vorbit cu Steliano Filip (n.r. - fostul său coleg de la Hajduk Split) despre fotbalul din România, mi-a spus lucruri pozitive. 

Nu știu multe despre Gigi Becali, l-am văzut în câteva videouri. Sunt pregătit, este un tip simpatic, mă bucur să îl întâlnesc. Steaua (n.r. - FCSB) este un club mare, acest pas este mare pentru mine. Nu am vorbit cu Gigi Becali, aștept să vorbim. 

Cel mai important este să văd clubul, să îmi întâlnesc colegii și să ne pregătim pentru sezonul viitor. Vrem să fim campionii României și să ne calificăm în Conference League!”, a transmis Vucur pentru reporterii prezenți la aeroport.

Sper să înceapă bine. Dacă face două jocuri mai slabe, s-ar putea să nu-l mai vedem. Asta este una dintre problemele fotbalului românesc, respectul față de jucători lasă de dorit. Nu știu cât de valoroasă este liga a treia germană. 

Ca fizic arată foarte bine pentru un fundaș central, pot să îi urez baftă, o să aibă nevoie! Toți care vin au zis că au venit pregătiți și nu au fost, deloc! 

- Helmut Duckadam, fost președinte de imagine FCSB, la „Fotbal Club” pe DigiSport

Cine este Stipe Vucur, noul jucător de la FCSB

Stipe Vucur vine din liga a 3-a germană, de la Hallescher, la care a ajuns în octombrie 2020, Vucur a mai evoluat pentru Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau, fiind crescut de academia celor de la Red Bull Salzburg.

Vârful de formă al carierei l-a atins în iulie 2016, când evolua pentru Kaiserslautern. Atunci era cotat la 900.000 euro de către Transfermarkt.com, acum la 250.000.

Contractul lui Vucur cu Hallescher a expirat la finalul acestui sezon, iar cele două părți nu au prelungit înțelegerea, deși aveau această opțiune. Din informațiile GSP.ro, Vucur a ajuns la FCSB pe aceeași filieră cu croatul Ante Vukusic. Acesta a fost propus și la Sepsi OSK în iarnă, dar mutarea nu s-a concretizat!

Mai multe știri despre FCSB:

Olimpiu Moruțan ar putea ajunge într-un campionat de top: „M-a sunat un director sportiv din Spania”

FCSB s-a reorientat după ce a ratat transferul lui Dumiter » Atacant străin dorit de Gigi Becali: „Are 16 goluri marcate în ultimul sezon”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
adook
adook  •  11 Iunie 2021, 14:52

parca il vad si p-asta ca pe fundasul ala cu autogol in min.1 si-o sa vada el cat de simpatic mai e becali.si spre ghinionul lui nici nu incape in matiz la aproape 2 metri inaltime :)))

3115
3115  •  11 Iunie 2021, 09:55

Vucur, multă baftă cu procesele vs FC FCSB. Ia-le banii!

bombon
bombon  •  11 Iunie 2021, 07:00

Doamne saracul, nu stie ce-l asteapta. Sa ne rugam pentru el!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează