FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Tatăl fotbalistului umilit de Becali: „Am plecat din fața televizorului când l-a schimbat! Aveam lacrimi în ochi”

Cristian Bălașa (49 de ani), fost jucător la FC Argeș, a povestit în această dimineață la GSP Live cum a trăit un episod umilitor suferit de fiul său, Mihai Bălașa (27, fundaș central), în perioada în care acesta evolua pentru FCSB. +4   FOTO
Cristian Bălașa (49 de ani), fost jucător la FC Argeș, a povestit în această dimineață la GSP Live cum a trăit un episod umilitor suferit de fiul său, Mihai Bălașa (27, fundaș central), în perioada în care acesta evolua pentru FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 11:22 / Actualizat joi, 12 mai 2022 13:07

Cristian Bălașa (49 de ani), fostul mijlocaș al lui FC Argeș de la finalul anilor '90, a povestit în această dimineață la GSP Live cum a trăit un episod umilitor suferit de fiul său, Mihai Bălașa (27, fundaș central), în perioada în care acesta evolua pentru FCSB.

  • CONTEXT: În august 2019, într-un meci Astra - FCSB 2-1, Mihai Bălașa a fost schimbat în minutul 40, după ce a greșit decisiv la primul gol. Vergil Andronache era interimar la FCSB.
  • Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut după joc că el a dictat schimbarea: „Am dat telefon în minutul 20, după ce a greșit. Poate de-aia m-a și pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar m-am enervat”.

VIDEO. Cristian Bălașa, fiul lui Mihai Bălașa: „Am plecat din fața televizorului când l-a schimbat Becali!”

„Părintește, m-a durut ce s-a întâmplat, dar Gigi Becali era patronul, era strategia lui, clubul lui. Am plecat din fața televizorului când am văzut că e schimbat! 

După meci, i-am spus să fie puternic, chiar dacă și eu aveam lacrimi în ochi. Ca părinte, trebuie să le ridici moralul copiilor. Când ești puternic și știi să te ridici, o să reușești. El este un tip puternic, asta îmi place la Mihai”, a declarat Cristian Bălașa, în prezent directorul sportiv al Concordiei Chiajna, la GSP Live.

Bălașa a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la AS Roma, pentru 500.000 de euro. Are 78 de meciuri și un gol în roș-albastru. La scurt timp după ce a fost umilit de Becali, adică în august 2019, Bălașa a ajuns la CS Universitatea Craiova, gratis. În prezent, stoperul evoluează la Sepsi.

Imagini de la meciul Astra - FCSB 2-1 (2019) cu schimbarea lui Bălașa:

Mihai Bălașa, un client al lui Gigi Becali la FCSB: „Să iasă, nu mă interesează! Jucăm în «10»”

Într-un interviu exclusiv acordat Gazetei, Bogdan Andone a dezvăluit un alt episod în care a fost umilit Mihai Bălașa, într-un meci cu FC Botoșani, scor 0-2, din același sezon 2019/20. Gigi, care conducea echipa de acasă, de la TV, l-a trimis pe teren ca fundaș stânga, apoi l-a schimbat în minutul 60. Antrenorul doar asista cum „Mache” opera înlocuirea, nici măcar nu mai era consultat

„Fusese schimbarea Man-Bălașa în prima repriză, la pauză voia să facă încă două schimbări. I-am transmis că nu-l schimb pe Bălașa fiindcă simțea ceva Cristea la coapsă și riscam să rămânem în 10. Pe urmă a sunat în minutul 60: «Să iasă Bălașa acum! Nu mă interesează, jucăm în 10!». Îmi părea foarte rău de toată situația, nici nu puteam să spun toate detaliile, deși lumea știa”, a spus Andone pentru GSP.

Mai multe știri despre FCSB: 

Bonus Mamut » Câți bani va primi eroul de la Craiova, dacă Becali se va ține de cuvânt

EXCLUSIV România e iarăși la coada Europei! E exclus să avem VAR la FCSB - CFR

EXCLUSIV E oficial! FCSB - CFR Cluj, finala campionatului, se va juca la Buzău

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
babuilie
babuilie  •  13 Mai 2022, 15:03

adică dacă te scoate că ești slab, te umilește?

356199731241788
Narcis Chelaru  •  12 Mai 2022, 17:04

Tare mi-ar place sa fiu si eu umilit de cioban,adica sa fiu schimbat la pauza,pt un salariu de minim 8.000 de Euro lunar.Foarte mare umilinta..Sa ne intelegem,nu ca i-as tine partea ciobanului.Dar asta nu se numeste umilinta,nici pe departe!!!

firaldo
firaldo  •  12 Mai 2022, 14:59
Postat de chronic_6_0 pe 12 Mai 2022, 13:14

ce ii asteapta? pentru bani vin jucatorii la fcsb, cand cfr si multe alte echipe dau cele mai mari salarii :)) aveti si voi o placa, o cantati toata ziua

Dar ptr ce vin?De ce Bălașa a refuzat atunci Viitorul care-i oferea cu 3000 de euro mai puțin pe lună?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close